En del av

Gift vid första ögonkastet-Maxine Nordlindh om dottern Nemis kolik

03 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Gift vid första ögonkastet-Maxine Nordlindh om dottern Nemis kolik
Maxine Nordlindh och Emil Nygren från Gift vid första ögonkastet blev föräldrar i december. Två månader efter förlossningen berättar Maxine nu om den svåra första tiden då dottern drabbats av kolik.
Annons

Maxine Nordlindh och Emil Nygren är ett av alla par som försökt få kärleken att fungera i Gift vid första ögonkastet. Till skillnad från många andra lyckades Maxine och Emil med just det, kärleken, och beslutade sig i slutet av programmet för att leva vidare tillsammans.

TV: Maxine Nordlindh och Emil Nygrens kärlekssagaBrand logo
TV: Maxine Nordlindh och Emil Nygrens kärlekssaga

Fortsatt gifta är de än idag – och föräldrar åt en liten dotter! Det var i början av december som Maxine och Emil välkomnade Nemi till livet.

”Imorse den 4 december kl 09.52 föddes vår lilla tjej. 50cm lång och 3630g. Kärlek vid första ögonkastet”, lät det på Maxines Instagram när hon för första gången delade en bild på dottern.

Dottern Nemi har kolik

Drygt två månader efter Nemis födsel är det dock inte bara frid och fröjd. Trots att de njuter av dotterns sällskap, så finns det stunder som paret inte alls uppskattar.

Annons

”När det skriks så att både hennes och våra hjärnor kokar så njuts det inte”, förklarar Maxine i ett inlägg på Instagram där Emil går runt hemma med ett par hörselkåpor.

Maxine förklarar att dottern drabbats av kolik, vilket innebär att små barn skriker intensivt i flera timmar.

”Just nu dåligt med uppdateringar här pga trötta. Det har varit intensivt med Nemis kolik och vi har gått på överlevnadsmode här hemma. Igår fick vi dock äntligen träffa en barnläkare som nu kommer att hjälpa oss att försöka få ordning på lilla magen”, skriver Maxine.

”Det största som hänt någonsin”

Men det är så klart inte bara en tuff tillvaro hemma hos familjen. Det finns fortfarande stunder som de njuter, och inte bara av dotterns sällskap. I samma inlägg berättar Maxine att det händer en hel del framsteg i Nemis utveckling.

”Men förutom detta så händer det mycket kul med lilla tjejen också. Hon har börjat bli mer 'med' nu, alltså kollar mycket på oss och omgivningen, ler, pratar och gosar. Vi har börjat få en mer nära kontakt och glädjen när vi ser henne le mot oss är obeskrivlig. Typ det största som hänt någonsin. Så sjukt att det är så? Att framstegen ens barn gör är det största i livet”

Foto: Instagram

Se också: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
Se också: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"
Annons