En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Inred babyrummet – 22 fina och söta detaljer som passar perfekt

29 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
inredning babyrum
Inred babyrummet med vackra detaljer i allt från textilier och gosedjur till möbler och belysning! Vi listar 22 gulliga och passande inredningsdetaljer som passar perfekt till bebisrummet.
Annons

Går du i väntans tider och är redo att inreda ett rum till din bebis eller är du sugen på att uppdatera ett befintligt babyrum? Med enkla detaljer kan du skapa ett mysigt och harmoniskt rum med ett inspirerande och gulligt uttryck.

Några viktiga komponenter i ett barnrum är plats förvaring, mysiga platser för lek och mys samt passande textiler och detaljer som skapar en hemtrevlig och barnvänlig känsla.

GULLIGA INREDNINGSDETALJER TILL BABYRUM:

Vi listar 22 söta och passande detaljer att inreda ett babyrum med i allt från gosiga djur, leksaker och detaljer till förvaring, mjuka textilier och belysning.

Annons

Hängande mobil från Newbie. Tre björnar i olika storlekar och färger med fäste i en ring av trä. Häng den ovanför barnsängen för din baby att titta på innan sovdags. Du kan köpa den hos Kappahl här (reklamlänk).

Annons

Förvaringskorgar från H&M Home i bomullstwill med tryckt motiv fram. Förvaringskorgen har dubbla handtag och överdel i tunnare, vävd kvalitet som stängs med dragsko. Finns i fler utföranden. Du hittar den stora här (reklamlänk) och den lilla här (reklamlänk).

Sänghimmel med kanal för stänger från Hasta. Finns även i rosa nyans. Du hittar sänghimlen här (reklamlänk).

Kudde från Newbie formad som ett björnansikte, tillverkad i 100 procent ekologisk bomull. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Vägglampa i form av en ballong från Globen Lighting. Integrerad LED ligger runt hela bakkanten och ger en vacker gloria runt ballongen. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stilrent och fint babygym i trä från Stoy som du enkelt kan flytta runt eller ta med dig. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons

Majvillans underbara mjuka och sköna bäddset i ekologisk bomull. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Koffert från Newbie med handtag och knäppen framtill. Väskan har ett ljuvligt skogmönster med djur och natur utanpå och enfärgad inuti. Köp den här (reklamlänk).

En ljusbeige hålstickad filt i mjuk bomullskvalitet med ribbstickade kanter från H&m Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Fin sänghimmel eller lästält i skön grön färg att fästa i taket. Tillverkad av ett lager organiskt tunn bomull. Du hittar den från Roommate här (reklamlänk).

Gullig poster ritad av Charlotta Sandberg för Majvillan. Köp den här (reklamlänk).

Annons

Hylla i form av ett moln från danska Bloomingville tillverkad i lackerad metall och blir en söt dekoration på väggen där du både kan ställa leksaker, små böcker eller fotoramar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vacker handsydd tiptkudde från JaBaDaBaDo som blir en dekorativ inredningsdetalj i barnrummet. Den är lika vacker för sig själv som tillsammans med andra prydnadskuddar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Förvaringslådor i papper från danska varumärket Ferm Livning. Lådorna ger en praktisk, lätt och stapelbar förvaringslösning. Säljs i 2-pack. Köp dem här (reklamlänk).

Majvillans underbara trikåfilt av 100 procent ekologisk bomull. Filten är dubbelsydd och mönstrad på båda sidorna. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Golvpuff klädd med bomullstyg från Bloomingville. Köp den här (reklamlänk).

Bedårande söt nattlampa från JaBaDaBaDo i form av en liten elefant. Denna lyser upp i mörkret genom ett tryggt och behagligt ljus. Lampan är batteridriven med LED-belysning och kan därför vara i sängen utan att den blir varm. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Mjuk och skön sovpöl från Buddy & Hope. Pölen är vadderad för extra komfort för en mysig och säker känsla när din bebis ska vila. Den finns även i rosa och grönt. Du hittar den här (reklamlänk).

Fin vägghylla från JaBaDaBaDo i formen av en elefant. Köp den här (reklamlänk).

Vacker vagga från Kids Concept tillverkad i bambu och målad med matt vattenbaserad lack. Gungmekanismen kan även låsas så att den står stilla ifall det önskas. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Dekorera barnrummets väggar med härliga klistermärken från Stickstay! Det här klistermärket ingår i serien Forest Friends och föreställer söta, illustrerade djur. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

By On väggkrok Rabbit är en söt krok till barnens rum i form av ett kaninhuvud. Finns i både mässing och krom. Köp den här (reklamlänk).

Annons