En del av

Jenny Strömstedts hyllning till bonussonen Adam – så ser han ut i dag

03 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jenny Strömstedt.
Niklas Strömstedts och Efva Attlings son Adam har precis fyllt 34, och trots att han bor på andra sidan jorden får han varma gratulationer.
Också av bonusmamma Jenny Strömstedt!
Annons
Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Jenny och Niklas Strömstedt är sedan 2011 gifta med varandra och de lever ett härligt bonusfamiljsliv. Innan de slog sina påsar ihop var TV4-programledaren gift med Fredrik Östergren och under deras tretton år långa förhållande fick de tre barn; tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 20 och Vanna, 17.

Niklas Strömstedt var å sin sida gift med designern Efva Attling i tio år. De fick sönerna Simon, som snart fyller 30, och Adam som precis fyllt 34. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, och lite efter det blev Niklas Strömstedt ihop med Agneta Sjödin och utgjorde ett av 90-talets hetaste par. Deras dotter Maja föddes 1998.

Niklas Strömstedts grattishälsning till sonen

Under fredagen fyller Adam Strömstedt år, och han grattas av sin pappa.

Annons

”På andra sidan jorden har det varit morgon och där är det bara nio och en halv timme kvar av hans 34:e födelsedag. Grattis & Hurra älskade Adam!”, skriver Niklas Strömstedt på Instagram.

Han delar också en rad bilder från åren som gått.

Adam Strömstedt har flyttat till Australien där han bland annat gör radioprogrammet Always sometimes.

Jenny Strömstedts fina grattis till Adam

Och det är inte bara Niklas Strömstedt som saknar sin son och vill uppmärksamma honom på den stora dagen. Även bonusmamman Jenny Strömstedt tar till Instagram för att skicka ett stort grattis.

”Hipp hipp hurra käraste bonusAdam på din födelsedag där borta på andra sidan jorden. Det borde vankas födelsedagsmiddag just nu. Vet att våra tankar är med dig, Alice, Bobo och era nära där runt bordet. Hurra igen”, skriver hon och avslutar inlägget med hashtagen #putanothershrimponthebarbie.

Och under båda Instagraminläggen gratuleras Adam Strömstedt rejält av Niklas och Jennys följare.

Foto: TT

Annons