En del av

5 roliga instakonton att följa NU

04 sep, 2020 
AvJennie Sandberg
Mobil med Instagramvy och illustration ur hejhej vardag!
Dåliga ordvitsar och brutalroliga illustrationer som spot on visar småbarnslivet från sin sanna sida. Här är fem sköna konton på Instagram som garanterat får dig på bra humör.
Annons
7 tecken på att du har en tonåring hemmaBrand logo
7 tecken på att du har en tonåring hemma

Inget lättar upp i flödet och en grå vardag som riktigt roliga instagramkonton. Motherhood har valt ut några härliga favoriter du bara måste följa NU.

”Jag har dålig humor och ritar fult. Då kan det bli så här”. Så presenterar Jenny D sitt flöde, som kryllar av dåliga (men roliga!) ordvitsar och nedslag i vardagen.

147 000 följare kan inte ha fel. Louise Edlund Winblad är nästan obligatorisk att följa på Instagram. Med sina spot on-illustrationer som brutalroligt visar småbarnslivet från rätta sidan får hon dig garanterat på bra humör.

Missa inte heller att följa Louises blogg på Motherhood, där hon delar både vardagsbetraktelser, bjuder på humoristiska illustrationer och lyfter viktiga frågor.

Räntan kan stiga och regnet ösa ner hur mycket det vill. Får man ett bjussigt filmklipp på ett barn i scrollet, eller får gissa vad det är Stina egentligen gjort i slöjden. Ja, då är dagen räddad!

Annons

Ett citat kan bli så mycket roligare som väggbonad. Eller vad sägs om de starka korsstygnen "Vila i tid" eller "Självbild sökes, gärna positiv men inget krav".

Nicole Petré är ensamstående och enastående mamma. Här bjuder hon på vansinnigt roliga illustrationer ur hennes vardag. Vi lovar att du känner igen dig – och skrattar ihjäl dig.

Psst! Du har väl inte missat att Motherhood finns på Insta? Här bjussar vi på en massa härliga och ärliga moments ur mammalivet. In och följ!

Foto: Unsplash, Instagram

Annons