En del av

Därför pausas Carolina Gynning och Carina Bergs podcast

24 mar, 2021 
https://image.motherhood.se/image-226889?imageId=226889&width=1320&height=1320&cropw=52.04&croph=100&x=15.24&y=0
Jessica Rådne
AvElin Jonsson
carina berg och carolina gynning pausar podden
Podcastduon Carolina Gynning och Carina Berg pausar sitt succéprogram på obestämd tid. Nu berättar de om anledningen till varför.
Annons
Kändisarna som väntar tillökning 2020/2021Brand logo
Kändisarna som väntar tillökning 2020/2021

Podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva är inne på sin tredje säsong. Podden bygger på bästa vännerna Carolina Gynning, 42, och Carina Berg, 43, som öppenhjärtligt berättar dråpliga anekdoter och roliga historier, samt grottar ned sig i sitt eget beteende och andras. I ett förinspelat fråga/svar-avsnitt som släpptes på tisdagen berättar duon nu att de kommer ta en paus.

Därför pausas podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva

Anledningen är att för två veckor sedan fick Carina Berg sitt tredje barn, dottern Juno. Flickan är det andra gemensamma barnet hon fått med fotbollsspelaren Erik Berg, 32, som hon sedan tidigare även har sonen Otto tillsammans med. Också Carolina Gynning går i väntans tider med sitt tredje barn som har beräknad födsel i slutet på juni.

Annons

I det senaste avsnittet av podden hade Carina ännu inte fått sin Juno, men duon förberedde ändå lyssnarna på att det kommer dröja tills nästa gång de hörs.

– Så här är det, vi tar ett litet uppehåll nu förmodligen på grund av förlossning. Sen så ses vi och hörs vi snart igen. Då ska du komma hem till mig och träffa Juno för första gången, säger Carina till Carolina i avsnittet.

– Vi kommer ändå att höras väldigt snart, så det är inte det, säger Carolina innan de båda säger ”puss och hej” till lyssnarna.

Carolina Gynning och Carina Berg om att få barn efter 40

Carolina och Carina har tidigare berättat om känslorna inför att bli småbarnsmorsor efter 40. Hur de fått kämpa för att lyckas bli gravida, och vilka utmaningar som nu väntar. I en gemensam intervju med tidningen Mama sa Carina nyligen att:

– Jag tror att jag är en bättre mamma nu, för att jag inte orkar hålla på. Jag jagade min stackars första son och skulle ”make people” av honom så tidigt. Varför då? Det gör väl ingenting om ett barn råkar ta upp toaborsten och leka lite med den? Jag vill väl inte att han ska ha den i munnen kanske, men lite bajsvatten skadar inte.

Carolina förklarade i samma intervju att:

– Jag fick ju mina barn väldigt tätt och de första fem åren är bara dimma för mig. Jag sov ingenting och bad aldrig om hjälp, när jag egentligen höll på att gå in i väggen. Jag kunde inte ens duscha på två år för att jag hade en tvååring och en ettåring. Så jag tror att för min del så kommer det att bli mycket lättare den här gången.

Foto: Instagram

Annons