En del av

21 fina favoriter för en härlig höst i skolan

28 aug, 2020 
AvJenny Grundemark
Härliga plagg för höstens alla skoldagar.
Med skolorna igång och höst som ligger i luften börjar det bli dags uppdatera garderoben. Butikerna fylls med både fina och funktionella nyheter. Vi har valt ut några favoriter som tål såväl skolgång som skolgård.
Annons

Vi får inte nog av plaggen som är både slitstarka och snygga och som klarar de flesta prognoser. Möt skoldagen med stil och funktion.

Vädertåligt på skolgården

Regnkläder i härliga färger.

1. En härligt gul regnjacka från H&M med matchande regnbyxa i vind- och vattentätt funktionsmaterial. Jackan liksom byxorna har en vattenavvisande ytbehandling utan miljlfarliga fluorkarboner. Pris 249 respektive 199 kronor.

2. Stövlarna kommer från Tretorn. Sportig rödbrun modell med lägre skaft som heter Aktiv Chelsea och kostar 449 kronor.

Fina och vädertåliga jackor för barn.

1. Grön, tuff parkas från Cubus med en vattenpelare på 3000 mm. Reflexdetaljer och avtagbar huva. Pris 599 kronor.

Annons

2. Och hur fin är inte denna gammelrosa jacka med öronapplikationer på den avtagbara huvan? Kommer från HM och kostar 299 kronor.

3. På Lindex hittar du den helfodrade bomberjackan i mörkgrönt och svart. Även den är vattenavvisande. Kostar 399 kronor.

Snygga mössor i olika färger.

1. Snygg tight mössa med liten logga från Åhlens. Finns i flera färger. Pris 79 kronor.

Kamouflagefärgat fleece-ställ och mörkgrön ryggsäck.

1. Mjukt, varmt och läckert fleece-ställ från Geggamoja. Funkar perfekt för aktiva dagar eller som ett extra lager när det blåser snålt på väg mot skolan. Säljs i set för 299 kronor.

Annons

2. Och ingen skolgång utan en snygg ryggsäck. Denna en stilren modell från Stadium av märkt Everest. Huvudfack och ytterfack med en volym på 89 liter. Pris 249 konor.

Som gjuten i skolbänken

Häftiga hoodies och snygga jeans för barn.

1. Molos läckra prints sticker ut. Här sweathirtklänningen Carita med hästtryck på framsidan och blommiga prints på ärmarna. Kostar 599 kronor.

2. Den häftiga hoodien med racertryck i modellen Romo från Molo går loss för 549 kronor.

3. Matcha med mjuka joggerjeans från Kappahl. Relaxed fit med snygga slitningar. Pris 299 kronor.

Snygga vardagskläder till skola och vardag.

1. Bootcut-jeansen gör comeback. Här i Polarn O. Pyrets tappning. En femficksmodell med utsvängda ben. Kostar 449 kronor.

Annons

2. Även toppen med puffärm kommer från Polarn O. Pyret. Gråmelerad i ekologisk bomull. Pris 299.

3. Det ljuvliga setet med svarta pantrar hittar du på Minirodini. En ribbad långärmad klänning som matchas med leggings i samma färg och mönster. Pris 460 respektive 300 kronor.

Snygga mysdressar i rosa och svart.

1. För den som vill vara bekväm men inte göra avkall på stilen. Supercool dress i rosa och svart satin från Kappahl. Joggingbyxa och hoodie 199 kronor per del.

2. Den svarta mysdressen är av märket Minimarket som du hittar på Åhlens. Ekologisk bomull och all-over mönster. Kostar 199 respektive 149 kronor.

Annons