En del av

Uppgifter: HBO Max jobbar med nya tv-serien om Harry Potter

26 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Harry Potter, Ron och Hermione
Magiker och mugglare – se hit, nu blir Harry Potter-franchisen allt bredare. För enligt uppgifter arbetar nu HBO Max med manusarbetet för en kommande Harry Potter-serie till streamingsajten!
Annons
Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

Grattis alla Harry Potter-älskare och mugglare där ute! Nu rapporterar nämligen flera amerikanska medier att det snart är dags för en Harry Potter-serie på HBO Max. Enligt uppgifter har streamingsajten börjat med manusarbetet och haft möte med flera olika manusförfattare, men det rapporteras även om att man ännu ska vara i ett väldigt tidigt skede av arbetet för den nya serien. Och det finns därmed inga uppgifter om vad, vilka eller hur tv-serien ska utformas.

HBO Max har ännu inte bekräftat

Ryktet om att Harry Potter-filmerna skulle gå och bli serie har florerat länge, länge, och ännu har varken HBO Max eller Warners gått ut och bekräftat att serien ligger i pipen.

”Det finns inga Harry Potter-serier under utveckling i studion eller på streamingplattformen”, ska Warner Bros och HBO ha meddelat tidigare.

Annons

Men nu när bland andra Hollywood Reporter och Variety fått nys om att man träffat en drös med manusförfattare, kan vi i alla fall ana att arbetet med en Harry Potter-serie är igång!

Harry Potter-serie på HBO Max – upplagt för succé

De sju Harry Potter-böckerna är en av tidernas mest populära bokserie, och har sålt över 500 miljoner ex världen över. Och sedan blev det ju åtta filmer av de sju böckerna som även de drog in multum, och utöver det så finns ju spinoff-filmerna Fantastic Beasts – där en tredje planeras ha premiär 2022. Så om det nu blir så att HBO Max hittar rätt manusförfattare – kan detta komma att bli en av streaming sajtens hetaste serier!

Foto: TT

Annons