Barns fullständigt orimliga utbrott – summerade i 10 tweets

Bebis skriker
Slå på ljud

Barn kan börja gråta och skrika hysteriskt för att de fått för mycket/för lite mat på tallriken, sett något de inte tyckt om – eller bara helt utan anledning.

Vi tackar dessa tio föräldrar som delat med sig av härliga inblickar i vardagen som småbarnsförälder. Det får en att inte känna sig ensam i dårskaperna man är med om ibland!

10 tweets om roliga utbrott av barn

1. Fullt rimligt!

"Min unge hade värsta raseriutbrottet tills att hon hittade en vindruva på golvet. Hon åt den, och glömde bort varför hon var ledsen. Faktum var att hon börjat gråta för att hon inte tyckte om vindruvor."

Det är som att de är programmerade att få utbrott ett visst antal gånger per dag, och om det inte finns en vettig anledning – så hittar de vilken som helst.

2. "The struggle is real"

"Min tvååring fick ett utbrott för att hon ville äta flingor, men hade båda händerna fulla med gosedjur. Hon har det verkligen tufft."

Vad hade man inte gett för att vara inne i det lilla huvudet just då, och ges en förklaring till hur detta kan kännas så fruktansvärt.

3. Utan anledning

"Min dotter vet inte riktigt varför hon är upprörd, men hon är rätt säker på att ett utbrott kommer hjälpa"

Din dotter och troligen alla småbarn någonsin har det gemensamt.

4. Don Corleone

"Igår kväll sparkade min treåring mig när han var arg. När jag nattade honom samma natt bad han om ursäkt. 'Jag kommer aldrig sparka dig igen', sa han, drog mig närmare och pussade mig på kinden. 'Gör bara precis som jag säger åt dig så kommer jag aldrig behöva sparka dig igen'. Min son är en gangster."

Verkligen som taget ur en maffia-rulle! Bara ens eget barn kan vara så söt och hotfull samtidigt.

5. För smält ost

"Jag tycker absolut att mina barn ska få bli vad de vill. Och då min treåring precis fick ett utbrott för att hans ost på pizzan var 'för smält', så är uppenbarligen hans dröm att bli mitt minst omtyckta barn."

När det händer tror man kanske att nu har man väl ändå hört det mesta, men tids nog lyckas alltid något av de andra barnen ändå att toppa det.

6. Fel färg

"Om du är osäker på huruvida du ska skaffa barn eller inte, min treåring fick nyss ett utbrott för att hennes tunga är för rosa."

Vilken färg hade du velat ha flicka lilla?!

7. Nöden har ingen lag

"Mitt i ett EPISKT raseriutbrott stannar min son plötsligt upp, kräver att få gå på pottan, gör en rejäl nummer två, tillåter sig bli torkad, hoppar av – och fortsätter omedelbart med sitt utbrott som att inget har hänt. Barn är fasansfulla."

Imponerande iskallt och ett bra bevis på att småbarn för det mesta är mini-sociopater.

8. Man kommer aldrig kunna göra helt rätt

"Kvällens utbrott presenterades av – mig, som placerar fyra pannkakor på ett barns tallrik trots att hon uppenbarligen inte kan äta fyra pannkakor och fyra pannkakor TAR UPP SÅ MYCKET PLATS PÅ TALLRIKEN så att hon måste ta bort två pannkakor för att sen ändå äta upp alla fyra pannkakor. Herregud vad jag avskyr att vara förälder ibland."

När någon form av mat ska förtäras är risken för utbrott alltid stor. Vi hör och ömmar för dig kära förälder!

9. Frustrationen som uppstår

"Om din tvååring frågor efter en röd mugg men du är säker att hon vill ha sin rosa, men du dubbelkollar med henne tio gånger att det är den röda hon verkligen vill ha - så du ger henne den röda vilket resulterar i att hon bryter ihop för att hon vill ha sin rosa mugg - hur mycket vin får man då dricka innan middagstid?"

Om du frågar oss - mycket! Glöm den här dagen och börja om imorgon igen!

10. Höjden av fräckhet

"Imorse fick min treåring ett utbrott för att hon trodde min hud var choklad och lackade då ur för att jag inte lät henne äta mig."

De är ju verkligen små monster, men man kan ju inte annat än skratta!

Mer läsning för dig
7 klockrena tweets om frustrationen som uppstår vid nattning av barn
8 roligaste tweetsen om föräldrars (vita) lögner för sina barn
Från coronahälsning till simp – här är årets alla nyord 2020