7 klockrena tweets om frustrationen som uppstår vid nattning av barn

Slå på ljud

Att natta barn är ett aningen ironiskt fenomen vilket går ut på en slags kapplöpning mellan en person som aldrig någonsin vill sova – och en som inte vill något hellre. Men hur jobbigt det än kan vara så leder det ju faktiskt till roliga berättelser och fina minnen.

Hur mycket relaterar man inte till dessa 7 föräldrars tweets?

1. Jag älskar dig också...

– "Om du aldrig sagt ”jag älskar dig också” på ett sätt som låter lite passivt aggressivt, då kan du inte ha barn som du försökt få att sova."

Man vet ju att ungen smörar lite för att dra ut på processen. Och ja, jag älskar dig också, men jag hade älskat dig lite mer om du lät mig få åtminstone hinna se ett avsnitt av min serie...2. Finns ens något som heter sova för mycket?

– "Vår tioåring försöker att argumentera sig till en senare läggtid genom att påstå att vi behandlar honom orättvist när vi tvingar honom ”sova för mycket”. Jag önskar att någon skulle behandla mig så orättvist."

Har tyvärr svårt att känna någon sympati för ungen här...

3. Välkommen till helvetet!

– "När man tror att ens unge kommer gå och lägga sig tidigare och enklare för att han inte sovit middag. DET ÄR INTE SÅ DET FUNKAR DUMHUVUD VÄLKOMMEN TILL HELVETET."

VARFÖR är det inte så det funkar?! Det känns som att det borde vara det mest logiska, men icke.

4. Allt som helt plötsligt MÅSTE hinnas med

–"Ingen har mer på sin to-do lista än ett barn som precis fått höra att det är läggdags."

Det är faktiskt otroligt hur ordet "läggdags" direkt genererar den mest engagerade arbetaren någonsin. Sen att punkterna på den plötsliga to-do:n är att se en film hen redan sett tusen gånger, eller leka med den mest random utvalda grejen, kan man ju välja att se mellan fingrarna på.

5. Sånt som bara händer på film

– "Har ni någonsin sett en scen i en film som är så löjlig att det förstör hela filmen? Jag såg en igår där pappan läste en godnattsaga för sin son, som sen direkt svarade ”god natt” och stängde sina ögon. Absurt."

Producenten bakom den filmen har uppenbarligen inte någonsin nattat ett barn själv. Eller så behöver vi genast få ta del av alla hemligheter och knep hen besitter.

6. Att vinna i föräldraskap

– "När din unge somnar av sig själv från ren och skär utmattning, och befriar dig från läggdags-rutinen, är som att få ett ”släpp ut ur fängelse”-kort i föräldraskap."

Om detta inte hände då och då - hade man ens existerat fortfarande?

7. INTE DEN MUGGEN!

– "Läggdags-dagboken, 20.32: barnen har aldrig någonsin varit så här törstiga. De behöver vatten. Massvis med vatten. Och is. 3 iskuber för att vara exakt. MEN INTE I DEN MUGGEN!!"

Aldrig kommer man förstå logiken bakom VARFÖR vissa muggar och glas funkar och andra inte, men de är bara att försöka hänga med.

Mer läsning för dig
8 roligaste tweetsen om föräldrars (vita) lögner för sina barn
5 smarta knep för en smidigare nattning alla föräldrar borde läsa
7 tecken på att du är mer lik din mamma än du tror – vare sig du vill eller inte