En del av

Alexander Skarsgårds första ord om bebislyckan

21 mar, 2023 
https://image.motherhood.se/Simon-2.jpg.jpg?imageId=8596666&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Nilsson Larsson
I september förra året syntes Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ihop på New Yorks gator, med barnvagn och bebis i högsta hugg.
Nu berättar Skarsgård vad han tycker om pappalivet.
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

I april förra året dök skådespelaren Tuva Novotny upp på Elle-galan och visade upp sin gravidmage. Hon bekräftade att ett barn var på väg, men mer än så ville hon inte säga om den saken.

– Sånt pratar inte jag om, jag är här för fashion, sade Tuva Novotny till Elle.

Några månader senare fångades hon på bild under en promenad tillsammans med Alexander Skarsgård i New York. Hon förde fram en barnvagn medan han höll en bebis i famnen.

Är Alexander Skarsgård och Tuva Novotny ett par?

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats i att Tuva och Alexander är ett par. Det tog fart på riktigt efter ett avsnitt av podcasten Inte din morsa där Ann Söderllund och Sanna Lundell diskuterade varför ingen skriver att skådespelarna är ihop.

Annons

– Vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sade Ann Söderlund då.

Hon berättar vidare att också Tuva Novotny tyckte att det var märkligt. Det kom fram efter ett samtal under inspelningen av Bonusfamiljen.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, sade Ann Söderlund.

Så trivs Alexander Skarsgård som pappa

Paret har hållit låg profil gällande deras relationsstatus, men nu har Alexander Skarsgård lyft lite på locket. Under premiären av HBO-serien Succession intervjuades han på röda mattan.

Annons

Entertainment tonight gratulerar då skådespelaren till familjelyckan.

– Tack så mycket, svarar Skarsgård.

Han får också frågan om han trivs i rollen som pappa.

– Det gör jag. Jag fick också den här på röda mattan, säger han och visar upp ett gosedjur.

5 saker du kanske inte visste om Alexander Skarsgård
5 saker du kanske inte visste om Alexander Skarsgård

Foto: TT

Annons
Innehåller reklamlänkar