En del av

Bianca Kronlöf har fått sitt andra barn: ”Är asglad”

29 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Bianca Kronlöf
Nu har Bianca Kronlöfs och Petter Oest andra barn kommit till världen.
Föräldrarna är så klart lyckliga – även om förlossningen tog längre tid än väntat.
Annons
5 saker om Bianca Kronlöf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Bianca Kronlöf du kanske inte visste

I november berättade Bianca Kronlöf att hon och Petter Oest väntar sitt andra barn tillsammans. Det var på Mama-galan som hon till Aftonbladet berättade att hon var glad över att få ett till barn, men att det graviditeten var jobbig.

– Det känns jättekul att vara gravid och det känns jättekul att mitt barn ska få ett syskon. Men den här graviditeten är för jävlig. Först mådde jag illa och när det väl slutade så fick jag foglossning. Jag skulle vilja säga att jag har haft ganska ont. Det gör att man inte kan vara så härlig och piffig som man vill vara, eller glad, sade hon till tidningen då och tillade:

– Att ha ont påverkar mig psykiskt väldigt mycket. Man blir ledsen och allt känns tyngre vilket gör att man inte heller blir så sugen på att hitta på roliga saker som egentligen gör en glad, för det känns som man kommer ha ännu mer ont efteråt.

Annons

“Känner mig lite lurad”

Inför förlossningen tog paret reda på om det skulle bli en son eller dotter, men ville inte berätta mer än så.

Och nu har barnet kommit! Bianca Kronlöf berättar om den glada nyheten på Instagram, där hon också visar upp en före- och efterbild på magen.

“12 timmars förlossning mellan bilderna. Måste säga att jag känner mig liiiite lurad eftersom jag hört så många skämta o säga ‘andra barnet är lugnt, man åker bara in och lyfter på benet!’ Men med tanke på att min första förlossning var 2,5 dygn så är ju tolv timmar INGENTING ju”, skriver Bianca Kronlöf, som fick sitt första barn 2020 tillsammans med kärleken Petter Oest.

Bianca Kronlöf om måendet efter förlossningen

Skådespelaren och komikern skriver vidare att hon är ”sjukt fascinerad av kroppen” samtidigt som hon är väldigt tacksam för sjukvården.

“Ps, jag mår bra och är asglad, glömde skriva det först, vad gulliga alla är som frågade”, avslutar Bianca Kronlöf.

5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023

Foto: TT

Annons