En del av

Ciara Zelmerlöw om bebisens namn – dagar innan födseln

05 aug, 2022 
Linda Strömbäck
FotografInstagram
Ciara och Måns

I april kom nyheten att Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn – som nu väntas komma inom ett par dagar. På Instagram vänder sig Ciara till följarna för tips om barnnamn.

Annons
VIDEO: Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
VIDEO: Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöv har sedan tidigare den gemensamma sonen Albert, 4, och Ciaras son Archie, 8, som hon har från ett tidigare förhållande. Nu vänder sig Ciara till följarna för att få hjälp med unika barnnamn till sitt tredje barn.

Drabbades av flera missfall

I Tillsammans med Strömstedts berättade Måns Zelmerlöw om motgångarna han och Ciara haft inför att skaffa ett till barn.

– Vi har haft två barn på gång, rätt så långt gångna, 13 veckor båda två. Båda har gått så långt att man trott att man kommit över den där tröskeln, berättade Måns.

Annons

– Det var väldigt jobbigt, första gången var ännu jobbigare. Men som man är det svårt att förstå vad kvinnan går igenom. För hon har ett helt annat band, så klart.

Paret har även berättat att de drabbats av ytterligare två missfall och att två av de fyra missfallen varit så kallade fördröjda missfall. Det innebär att graviditeterna avslutades men att det upptäcktes först en tid senare och därmed resulterade i att Ciara bar på döda foster under en tid.

Måns och Ciara är gravida igen

Men efter en lång kamp och många motgångar kom det lyckliga beskedet i april, att paret väntar barn igen. I en intervju med mama berättade Ciara om känslorna kring graviditeten och sitt mående.

– Fysiskt har jag mått det bästa jag har mått hittills av alla (7!) graviditeter jag har haft. Mentalt måste jag erkänna att jag kämpar med att vara så överväldigande glad för hur långt vi har kommit så här långt. Jag vill inte ha negativa tankar - men jag kämpar med att se min kropp gå igenom sådana fysiska dramatiska förändringar, berättade Ciara.

Annons

Ciara om barnets namn – dagarna innan födseln

Nu är tiden snart inne för bebisen att komma. I ett inlägg på Instagram vänder hon sig till sina följare i hopp om att hitta ett bra barnnamn – bara dagar innan förlossningen. Hon säger också att hon har några önskemål som hon gärna vill ska inkluderas i namnet.

”Vi kan ha kommit på ett namn, men vill gärna ha några fler förslag. Vilka unisex-namn, som helst som funkar både på svenska och engelska, är unikt, inte för traditionellt men ändå är en fin gest mot min judiska farmor. Nej men seriöst, vilka unika namn som helst” skriver Ciara på Instagram.

Annons

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta
Annons