En del av

Det heter Petra Medes nya bebis

02 aug, 2022 
Linda Strömbäck
FotografTT
Petra Mede
Nyligen kom den glada nyheten att Petra Mede fått sitt andra barn. Se den nyfödda dotterns namn här!
Annons
5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
5 saker du vill veta om Petra Mede

I våras avslöjade programledaren och skådespelaren Petra Mede att hon väntar sitt andra barn. Efter det ledde hon Lets Dance gravid i två månader, med beräknad födsel endast ett par veckor efter finalen – på självaste midsommar. Nu har vi nåtts av beskedet att en liten dottern kommit till världen. Se Petra Medes namn på bebisen här!

Petra Mede har fått sitt andra barn

Nyligen kom beskedet att Petras bebis kommit till världen. Genom programledarkollegan Tilde de Paula berättade hon i direktsändningen av talkshow-programmet Tilde att nästa veckas gäst är den nyblivna mamman Petra Mede.

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, berättade Tilde de Paula.

Annons

Det heter Petras bebis

Nu avslöjar Hänt vad bebisen kommer att heta och att Petra Mede fått en liten flicka. Enligt uppgifter till Skatteverket har barnet fått namnet Paula Ella Mede, där Paula kommer vara tilltalsnamnet.

Sedan tidigare har Petra Mede även nio-åriga dotter Adeline med ex-pojkvännen Mattias Günther.

Skaffade andra barnet på egen hand

Den nya bebisen har Petra valt att skaffa på egen hand, något hon berättade om när hon avslöjade graviditeten i Nyhetsmorgon.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, berättade Petra Mede.

I en intervju med Amelia berättade även Petra Mede om känslorna att gör resan med en andra bebis själv.

– Min nära väninna Doris, som är 101 år, sa till mig: ”Petra, man kommer som man är. Det är inte mycket att göra åt.” Jag kom väl som ganska självständig. Även om jag är väldigt social, har jag också ett stort behov av ensamhet och integritet, sa Petra Mede till Amelia.

Petra Mede

Foto: TT

Annons