Säsongens finaste vårskor till barn – vi listar de bästa köpen!

vårskor barn

Våren är äntligen här! Är du på jakt efter fina vårskor till barn? Vi listar säsongens finaste barnsneakers och tunna skor du kan klicka hem i dag!

Sneakers är ett säkert kort när det kommer till vårskor för barn, det är en bra sko som man kan springa, klättra och leka i och som sitter skönt på foten. Men det finns förstås även andra fina vårskor som fina seglarskor och ofodrade gummistövlar att ha regniga dagar.

Fina vårskor för barn

Härliga vårskor i regnbågens alla färger!

vans för barn

Solgula Vans med tigermönster och karborrknäppning, säljs i storlekarna 20-26, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

barnsneakers från H&M

Svartvita sneakers från H&M med tryck, säljs i storlekarna 34-39, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Gummistövlar från Polarn och Pyret

Lilarosa gummistövel från Polarn och Pyret, finns även i marinblått och vitt, för vårregniga dagar, säljs i storlekarna 20-33 och finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Gazelle för barn från adidas

Marinblå kardborrsneakers i modellen Gazelle från Adidas, säljs i storlekarna 20-27, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Ljusrosa och aprikosa barnsneakers från H&M med snörning och kardborreslejf, säljs i storlekarna 24-34, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

svarta sneakers kavat

Svart vattentät barnsneaker från Kavat med kardborreknäppning, säljs i storlekarna 23-35, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Barnsneakers från New Balance

Ceriserosa sneakers från New Balance med kardborre-knäppning, säljs i storlekarna 30-35 och finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Grå barnsneakers med kardborreslejf från Reima, finns även i rött och gult, säljs i storlekarna 22-28, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

gummistövel barn från tretorn

Blockfärgade gummistövlar från Tretorn i gult, marinblått och ljusblått, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

barnsneakers från leaf

Grön barnsneaker från Leaf med blinkande lampor i sulan, säljs i storlekarna 23-35, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

Musse Pigg sneakers från H&M

Svartvita Musse Pigg canvassneakers från H&M med kardborrknäppning, säljs i storlekarna 24-64, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Seglarskor barn från H&M

Blå seglardojor i läderimitation från H&M, säljs i storlekarna 24-34, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Rosa vattentäta barnsneakers från Kavat med kardborreknäppning, säljs i storlekarna 23-35, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

converse all star sneakers för barn

Converse all stars-sneakers med kardborreknäppning och kul print med apor och bananer, säljs i storlekarna 21-26 och finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Barnsneakers Gulliver

Pastellfärgade sneakers från Gulliver med kardborreslejf, säljs i storlekarna 30-35 och finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Svarta slip in sneakers från Reima, säljs i storlekarna 22-36, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

barnsneaker från Leaf

Syrénlila sneaker från Leaf med kardborreknäppning, säljs i storlekarna 23-35 och finns at köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Hon var hela familjens projektledare – blev utbränd och förlorade vårdnaden