Här blir Amy Schumer så glad att sonen börjar gråta

I en ny video på Instagram visar komikern och skådespelerskan Amy Schumer när hennes son lär sig säga ett nytt ord – och hans reaktion på jublet är bara så rolig!

Amy Schumer och hennes man Chris Fischer fick sonen Gene i maj 2019. Sedan dess har hon delat med sig av många roliga ögonblick i föräldraskapet.

503 Service Unavailable

Sonen börjar gråta

När hon nyligen delade en video på sin Instagram på när sonen ska skicka en liten hälsning till sin pappan, får följarna dela ett riktigt roligt ögonblick med föräldrarna.

Tidigare har Schumer visat hur de övar hemma på att säga orden "mamma" och "pappa" – och när lilla Gene lyckas säga "pappa" första gången på filmen blir hon så exalterad att han börjar gråta.

Hon skriver i inlägget:

”Den här videon var uppenbarligen en överraskning för oss. Att få uppleva de här första gångerna med min son gör mig så lycklig.”

503 Service Unavailable

Nyligen delade komikern också en video på när sonen säger mamma för första gången. I den virala videon uppmanar samtidigt sina följare att gå och rösta i det amerikanska valet senare i höst.

Hon skriver:

”Världen brinner men det här var en fin stund. Snälla planera för hur du ska gå och rösta och se till att alla i din telefon planerar för hur de ska rösta"

503 Service Unavailable

Foto: @amyschumer

Läs mer:

7 svenska kändispar du (nog) inte visste har barn ihop

10 klockrena mamma-citat från svenska kändisar