En del av

Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra barn – avslöjar namnet

10 aug, 2022 
Linda Strömbäck
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw
Nyligen välkomnade Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw en son till världen. Efter vädjan till följarna har paret nu bestämt sig för ett namn!
Annons
VIDEO: Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
VIDEO: Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöv har sedan tidigare den gemensamma sonen Albert, 4, och Ciaras son Archie, 8, som hon har från ett tidigare förhållande. I april kom nyheten att Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn – och nu har parets bebis äntligen kommit!

Ciara Zelmerlöw om bebisnamnet

Nyligen gick Ciara ut på Instagram och frågade följarna om tips på namn till deras snart nyfödda bebis – bara dagar innan födseln.

”Vi kan ha kommit på ett namn, men vill gärna ha några fler förslag. Vilka unisex-namn, som helst som funkar både på svenska och engelska, är unikt, inte för traditionellt men ändå är en fin gest mot min judiska farmor. Nej men seriöst, vilka unika namn som helst” skrev Ciara som strax därpå välkomnade sin nya son.

Annons

Ciara och Måns har fått sitt andra barn

I ett inlägg på Instagram berättar Ciara de lyckliga nyheterna att hennes bebis kommit till världen. Den 9 augusti välkomnade Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw en liten son.

”Så länge som vi väntat på dig, vårt otroligt speciella lilla knyte av glädje. Välkommen till gänget, vår knubbiga lilla pojke. Och BB Lund, vilket dreamteam ni är. Från djupet av våra hjärtan – Tack!” skriver Ciara på Instagram.

Det heter Ciara och Måns bebis

Även Måns berättar på Instagram om att han blivit pappa igen och avslöjar vad bebisen nu kommer att heta.

Annons

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son. Tack till den fantastiska personalen på Universitetssjukhuset Lund – Dag, Anette, Lotta, Sofus, BB lund, och alla andra! Vi är evigt tacksamma och Ciara – du är en legend. Tack för att du gör mig till den gladaste mannen och pappan på jorden!” skriver Måns Zelmerlöw på Instagram.

Stort grattis Ciara och Måns!

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta
Annons