Soraya Lavasanis smarta träningsknep med sonen: ”Toppen, och jobbigt”

Soraya Lavasani
Kändisbarn på bokstaven A
Slå på ljud

Efter att ha gått över tiden i nästan två veckor föddes Soraya Lavasani och maken Ralphs andra barn, en liten son som fick namnet Winston, den 13 april 2020. Programledaren, som vi är vana vid att se framför allt i Nyhetsmorgon på TV4 är nu mammaledig men gästspelar då och då i tv-rutan i den så kallade Bebispanelen på sin arbetsplats.

Soraya Lavasani på Instagram

Soraya är också en flitig användare av Instagram där hennes följare bland annat får inblick i vardagen hemma hos familjen Lavasani. Förutom hennes stora följarskara av Nyhetsmorgon-fans över hela landet, syns ofta glada heja-rop från programledarkolleger som Tilde de Paula och Anders Philblad i kommentarsfältet.

När Soraya i slutet av oktober lade ut en selfie från gymmet lät läsarnas kommentarer inte vänta på sig. Anledningen: Hon hade med sig sonen under träningspasset och på bilden kan man se lille Winston som nöjd hänger på sin svettiga mammas arm.

”När du har bästa sällskapet på ett träningspass” kommenterar programledaren själv fotot och följarna är inte sena att hålla med utan strösslar med både likes och kommentarer.

Tränar med sin baby som kettlebell

Och det verkar inte bara vara Soraya som upptäckt fördelarna med att ha med sig babyn på gymmet. I kommentarerna förklarar hon upplägget där cirkelträning med rejäla corona-avstånd gör det möjligt för henne att träna i en trygg miljö med sin bebis på nära håll. Men det finns fler fördelar än så – bebisen kan nämligen användas som en så kallad kettlebell, det vill säga ett träningsredskap som tränar styrka.

”Det är toppen, och jobbigt” konstaterar programledaren.

Soraya Lavasani och maken Ralph har varit gifta sedan 2016 och har sedan tidigare dottern Bianca, 2 år, tillsammans.

Mer läsning för dig
Soraya hyllas för ärliga bilden om bebislivet – och vi känner igen oss!
Alida Morbergs första ord om tiden som mamma: ”Tror alla kvinnor drabbas av baby blues”

Utvald läsning