Sveriges roligaste (och gulligaste) barn 2020 är utsett - se klippet

Busiga barn bakar och skrattar.
Slå på ljud

Barn kan göra och kläcka ur sig de mest tokiga saker. I vissa lägen vill man bara krypa in i deras huvuden, om än bara för en liten stund, för att förstå vart allt kommer ifrån!

Sebastian Widman och hans fru märkte hur roliga barn verkligen är när deras egna barn kommit upp i småbarnsåren. De bestämde sig då för att starta Instagramkontot sverigesroligastebarn, vilket består av just roliga inlägg på barn. Kontot har blivit omåttligt populärt och har idag över 350 000 följare.

I helgen korade de en vinnare bland de tre klipp som totalt erhållit mest engagemang i form av likes och kommentarer. Sedan fick följarna rösta om vilket klipp som är roligast? Efter över 15 000 röster utsågs lilla Saga till vinnare. Se klippet nedan.

Sveriges roligaste barn 2020

Bidrag 1: Sagas önskelista

Vinnaren: Sagas önskelista är en härlig video där mamma spelar in svaret på frågan vad sin lilla tjej önskar sig i julklapp. Svaret hon får hör kanske inte till vanligheten – men vi gillar det starkt! Blir en ganska lugn och behaglig jul för mamma i alla fall.

Övriga två finalbidrag

Bidrag 2: Sveriges yngsta transportledare

Här ser vi lilla Emil styra och ställa med chaufförerna som ett riktigt litet fullblodsproffs. Känns kanske som han har hört någon i hushållet när hen jobbar kanske både en och två gånger.

Bidrag 3: Sparka Milan

Sötnosen Milan är ute med sin nya fina sparkcykel. Pappa gör sitt bästa att på distans instruera honom hur han ska göra med den – men Milan tar ordet "sparka" lite för bokstavligt...

Kontot sverigesroligastebarn publicerar dagligen roliga inlägg av både nya inskickade klipp och bilder samt lite äldre virala klassiker. Se nedan två exempel på otroliga inlägg som muntrade upp i alla fall vår i övrigt ganska dystra måndag!

8 barntårtor som kanske inte riktigt blev som man hade tänkt

8 barn som ställt till de rejält för mamma och pappa

Mer läsning för dig
8 roligaste tweetsen om föräldrars (vita) lögner för sina barn
5 roliga instakonton att följa NU