En del av

Soraya hyllas för ärliga bilden om bebislivet

16 sep, 2020 
Lovisa Svedlund
Soraya Lavasani, vår varma favoritprogramledare från Nyhetsmorgon, fick nyligen barn. Nu hyllas hon för den ärliga bilden från mammalivet – och vi är verkligen många som känner igen oss.
Annons

Det var i april 2020 som Soraya Lavasani och maken Ralph Olson fick sitt andra barn.

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april.” skrev programledaren som är känd från bland annat Nyhetsmorgon på sin Instagram.

Sedan dess har vi kunnat följa det mysiga barnlivet i flera inlägg i Soraya Lavasanis flöde.

Soraya Lavasanis ärliga bebisbild

Både lilla Winston och storasyster Bianca syns mycket i mamma Sorayas flöde. Vi får följa med på både familjegos och sommarutflykter.

Och nu hyllas programledaren för ytterligare en riktigt ärlig bild från bebisbubblan.

Hon skriver på Instagram:

När du precis tvättat hela barnet, bytt blöja och satt på han rena kläder... Alltså den här bajset-på-ryggen-grejen kör Winston cirkus två till tre gånger om DAGEN... någon annan som typ inte gör annat än torkar bajs?!?(och ja, vi har bytt till större blöjor, hjälper ej, han verkar ha en väl inövad teknik...)

Annons

Programledaren hyllas nu med massor av kommentarer och gillningar. Många föräldrar känner med Soraya och bajskaoset.

En följare skriver:

ja orkar inte!!! vi har sådär precis just nu också med vår 2månaders. alltså hon skiter igenom allt och upp så långt de bara går.

Och en annan skriver:

Haha! Så ovärdigt, men en en classic! De lever på att de är sjukt gölliga de där små.

”Smäller faktiskt av”

Alldeles gjorde Soraya Lavasani ett (nytt lite mindre bajsfyllt) inlägg där hon tackar för alla reaktioner. Hon skriver i inlägget:

Förlåt men jag smäller faktiskt av när jag tittar på mitt lilla gull som sover tryggt. Allt bajskaos är förlåtet käre son. För övrigt väldigt stor respons på förra inlägget, verkar som att vi är många som lever i ett bajsinferno till och från

Kämpa på med bebislivet Soraya, underbart att du delar med dig! Vi är många som vet precis hur du har det just nu.

Foto: TT, Instagram/@sorayalavasani

Annons