Stephanie fick tre barn på ett år — med olika pappor

Stephanie på Tiktok
VIDEO: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
2:59

Efter reklamen: VIDEO: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

(2:59)

Slå på ljud

Att få två barn i tät följd är en utmaning. Hur är det då att få tre barn på ett år? Det vet den unga mamma Stephanie Hansen som nyligen berättade sin unika historia: Hur hon födde tre döttrar under ett och samma år. Ett faktum som var svårt att greppa bland hennes följare på Tiktok.

Det var nämligen på Tiktok som mamma Stephanie avslöjade hur det gick till när hon fick tre döttrar under 2020. På plattformen går Stephanie under namnet ”stphmchhans”. I ett klipp berättar hon hur allt hänger ihop.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@stphmchhans/video/7046855581566668079?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.hant.se%2F&referer_video_id=7046855581566668079

Blev mamma i januari OCH december 2020

I januari av 2020 fick Stephanie sitt första barn, en dotter. Kort därefter blev hon gravid igen – och 11 månader senare, i december 2020, kom hennes två tvillingdöttrar. På ett år gick hon alltså igenom två förlossningar och fick tre barn. Dessutom med två olika pappor.

– Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant! Jag skulle säga att de fyra, fem månaderna var de svåraste. Men nu är tvillingarna ett år gammal och storasyrran nästan två – och allt är superkul, säger Stephanie.

Hon medger också att det fortfarande är tufft. Särskilt med tvillingarna som vaknar mitt i natten.

– Men det är ju helt klart värt det, säger Stephanie.

Det var många som fastnade för Stephanies historia. På TikTok har hon fått nästan en halv miljon visningar. Över 25 000 gillamarkeringar och hundratals kommentarer. Och flera nyhetsmedier har skrivit om händelsen, bland annat The Sun och Hänt. På det responderar Stephanie fyndigt i en annan video: "Om ni ska använda mitt namn och skriva om mina tjejer: Skicka oss åtminstone lite blöjor!"

SE OCKSÅ: 5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det till
1:26

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det till

(1:26)

Slå på ljud

Källa: Tiktok, Hänt

Foto: Tiktok

Mer läsning för dig
Julie, 52, väntade och födde sitt eget barnbarn
Så lever familjerna från tv-programmet Familjen annorlunda idag
Jenny fick barn med 15 års mellanrum: ”Då kände jag inte av alla måsten”

Utvald läsning