En del av

Unga mammor-Linn har blivit mamma igen – det heter dottern

23 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Linn ”Tiingelinn” Andersson har precis fött sitt tredje barn. Nu berättar hon om förlossningen, och avslöjar vad dottern heter.
Annons
Robinson-skandalerna genom åren – som vi aldrig glömmer
Robinson-skandalerna genom åren – som vi aldrig glömmer

Genom åren har vi kunnat följa Linn Andersson i Unga mammor, och när programmet började hade hon precis blivit mamma till Tindra som då var tre månader.

Mamman har tidigare berättat att det varit jobbigt för henne att se tillbaka på inspelningarna, eftersom dottern var så liten.

”Jag mår så fruktansvärt dåligt av att kolla på Unga mammor-avsnitten. Jag skäms, blir ledsen och känner att helt fel bild av mig kommer fram. Jag är glad över att ha varit med i Unga mammor och tycker mycket är fint och bra. Men jag måste få berätta hur jag känner”, skrev hon i ett blogginlägg och förklarade vidare att hon under inspelningsperioden knappt sov på grund av amningen:

”Jag var så trött under inspelningen, som nybliven mamma borde man kanske inte vara med i en sådan serie där det är krav på att filma varje dag i 3 månaders tid. Men jag ville så gärna”.

Annons

Det heter Linns tredje dotter

Nu har Linn Andersson blivit mamma igen. För inte så länge sedan berättar hon att beräknad förlossning var 10 maj, men det blev av tidigare än så.

”I raketfart kom våran lilla prinsessa till oss, 15:00. En liten Belle blev det. Allt har gått bra och Simon var det finaste bästa stödet man kunde ha. Älskar henne redan av hela våra hjärtan”, skriver hon under fredagen.

Stora bebislyckan

Kort efter det inlägget berättar hon mer om förlossningen, och hur hon och dottern mår.

”Tack för alla gratulationer! Vi är så lyckliga! Lilla Belle ligger och sover här på mitt bröst och vi bara njuter! Trots en snabb förlossning så var den fantastisk! Personalen på förlossningen i Örebro var så underbara så man blev tårögd! Det där lilla extra på alla sätt och vis! Både barnmorskor och undersköterskor. Alla som ska föda här i Örebro ni är lyckligt lottade”, skriver hon på Instagram.

Annons

Belle är Linn Andersson och Simon Brännvalls första gemensamma barn. Tv-profilen har förutom Tindra och Belle även dottern Juvelia som kom till världen 2020.

Annons
Innehåller reklamlänkar