En del av

10 riktigt fina idéer till barnrummet – se bilderna före och efter

14 jan, 2021 
Lovisa Svedlund
inredning till barnrummet
Platsbygg en säng, tapetsera eller inred en skrubb. Letar du efter fina idéer på hur man kan göra om i barnrummet? Svajpa och kolla före och efter-bilder på 10 riktigt inspirerande exempel.
Annons
Här är resmålen du ska undvika på din smekmånadBrand logo
Här är resmålen du ska undvika på din smekmånad

Måla väggar, organisera godsedjur eller fixa en pysselhörna. Det finns många sätt man kan fixa fint på i barnrummet – ofta med enkla medel.

För barnen kan det mest enkla rummet, små skrymslen eller andra tomma utrymmen vara nog så mysiga som ett stort öppet rum. En mysig loftsäng, platsbyggd förvaring under snedtaket eller en skrubb som bara utgörs av säng kan görs barnen lika nöjda som dubbelfönster och kakelugnar.

Vill du ha inspiration på hur ni kan pyssla i barnrummet därhemma? Svajpa fram bland bilderna i de här inläggen och upptäck tio före-och-efter-exempel på barnrum som fått sig riktigt fina ansiktslyft.

1. Mysiga torprummet

Mysiga mattor, en ljusslinga och en liten gran till jul. Svajpa och se skillnaden i det här härliga barnrummet från intsagramkontot torpet125.

2. Platsbyggd förvaring i barnrummet

Vi känner nog alla igen att spel, böcker och leksaker lätt travar sig i barnens rum. Med platsbyggd förvaring blir det både en mysig och rejäl känsla – och enkelt att stuva undan saker.

Annons

De här fina är byggda hemma hos rebeccadufwall.

3. Måla barnrummet i fin färg

Det här lite anspråkslösa rummet förvandlades till ett underbart barnrum! Här har man valt att måla taket vitt, väggarna i en fin gammelrosa ton och lägga på en mysig matta. Allt som behövs för att få till rätta känslan!

Bild från instagram och sanda.sonnesson.

4. Platsbyggd säng i barnrummet

Här får vi se hur man byggt en superfin platsbyggd säng med smidig förvaring under. Enkelt att montera ihop och snabbt resultat med hjälp av färdiga skåp. Bild från mathildaemilie.

5. Skapa ordning i barnens garderob

Hos kontot sofiajaakobsson får vi se processen bakom de superfina platsbyggda garderoberna till barnkläder. Smart sätt att utnyttja ett snedtak, och hur gulligt med den lilla stången?!

6. Inred det lilla barnrummet

Hemma hos livsglitter bestämde familjen sig för att göra iordning den lilla skrubben, och här måste man bara svajpa för att se före-bilden! Otroligt mysigt krypin till en liten tweenie.

Annons

7. Utnyttja fina detaljer

Hos torpet125 får vi också följa med i processen där barnrummet med den något skrikiga tapeten får sig ett ansiktslyft. Otroligt mysigt resultat!

8. Mysig pysselhörna

Roombynat visar hur de enkelt byggde en superfin pysselhörna i barnrummet. Några väggfasta garderober och skåp, några tidskriftssamlare och lite färg – så vips!

9. Platsbyggd säng till barn

Snedtak ger inte bara bra potential för att bygga fast förvaring. Barnrumsinspo delar bilderna från livetochbygget där man byggt en supermysig säng till ett av barnen. En dröm att få krypa upp i på kvällen.

10. Platsbyggd våningsäng till barn

Samma instagramkonto har också delat bilderna från karlsson.under.taket där kidsen också fått en superfin platsbyggd våningsäng. Med en smal liten trappa och fina väggfasta detaljer lyfter den här möbeln hela rummet.

Psst. Här hittar du mer fin inredning.

Annons