En del av

Carolina Gynning om känslorna kring amningen av dottern Vilda

16 jul, 2021 
Saga Pettersson
AvSaga Pettersson
Carolina Gynning om känslorna kring amningen av dottern Vilda
I juni blev Carolina Gynning mamma till sitt tredje barn, dottern Vilda. Nu berättar hon lyckan över amningen som funkar som hon vill, till skillnad från tidigare. ”Jag har känt mig så misslyckad förut när mjölken bara verkade ta slut”, skriver hon i ett Instagram-inlägg.
Annons
Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill vetaBrand logo
Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

Carolina Gynning blev i juni mamma till dotter nummer tre. Dottern Vilda är hennes första barn ihop med Viktor Philipson, och sedan innan är Carolina Gynning mamma till döttrarna Adele och Alicia.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen”, skrev Carolina Gynning i ett inlägg på instagram när hon annonserade att familjens senaste tillskott kommit till världen.

Carolina Gynning om amningen av äldsta döttrarna

Den senaste uppdateringen som Carolina Gynning nu gjort från bebisbubblan handlar om amning, något som tidigare varit svårt för henne. Men som nu fungerar på ett sätt hon inte varit med om innan.

Annons

”Det har aldrig funkat för mig med de två andra flickorna. Alicia ammade jag i en månad och Adele i kanske 2 mån. Denna gången flödar mjölken. Jag vet inte varför? Jag är antagligen mer avslappnad nu med nummer 3 såklart. Sen kan det ju vara så att Vilda har fått igång brösten bättre”, skriver Carolina Gynning i sitt Instagram-inlägg.

Hon förklarar vidare att hon tidigare känt sig misslyckad när det inte fungerade som hon ville med sina två döttrar Adele och Alicia, känslor hon är långt ifrån ensam att känna.

”Vem vet.. men jag är lycklig över att det fungerar. Jag har känt mig så misslyckad förut när mjölken bara verkade ta slut, innan jag ens kommit igång. Men denna gången var det enkelt, inga mjölkstockningar eller bröstbölder. Inga såriga bröstvårtor utan bara flödande gyllene mjölk”.

”Amningen får mig att känna mig mer sensuell och kvinnlig”

Och lyckan över att det äntligen fungerar, utan komplikationer, är stor.

”Flödet gör så min livmoder drar ihop sig snabbare för varje gång jag ammar känner jag det röra sig inom mig och jag njuter verkligen. Amningen får mig att känna mig ännu mer sensuell och kvinnlig. Jag hör inte till den skaran som vill amma i evighet. Men känslan av att min amning fungerar känns mäktig”.

Foto: Instagram

Annons