En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Fina och varma åkpåsar till barnvagnen

05 nov, 2020 
AvSara Lund
Varma och fina åkpåsar
Den klassiska åkpåsen är till för att våra allra minsta ska kunna njuta av vintern – utan att frysa! Här tipsar vi om fina och varma modeller som finns i butik just nu.
Annons
Namnen som spås bli populära under 20-talet
Namnen som spås bli populära under 20-talet

Snart kommer vintern och kylan – något som betyder att det är säsong för varma och vadderade åkpåsar. De flesta som finns att köpa är universella och passar flera barnvagnar, men när det gäller färg och stil så finns det en hel mängd olika att välja på.

Fina och varma åkpåsar till vagnen

Egenskaper att leta efter är såklart vattenavvisande, vindtäta, varma och fodrade åkpåsar – så att våra minsta kan mysa utan att frysa under hela vinterhalvåret. Nedan har vi listat fina varianter som gå att köpa i butik just nu.

1. Svart åkpåse, Petite Chérie

Svart fin åkpåse med fuskpäls

Svart åkpåse från Petite Chérie. Yttertyget är vind- och vattenavstötande och innermaterialet i mjuk och värmande fleece. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

2. Trendig åkpåse, Elodie Details

Mönstrad åkpåse från Elodie Details

Rutig åkpåse från Elodie Details. Unversiell design med vind- och vattenavvisande material. Överdelen kan även enkelt plockas av. Här kan du köpa den (länk till butik).

3. Åkpåse i reflextyg, Petite Chérie

Åkpåse i reflextyg från Petite Chérie

Funktionell åkpåse från Petite Cherié. Påsen är i vatten- och vindavvisande reflextyg. Innermaterialet är i varm fleece. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

4. Åkpåse med fuskpäls, Buddy & Hope

Grön åkpåse från Buddy & Hope

Grön åkpåse med fuskpäls från Buddy & Hope. Den är fodrad och vadderad för att hålla värmen samt impregnerad för att vara vatten- och smutsavvisande. Åkpåsen har även halkskydd. Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

5. Mönstrad åkpåse, Elodie Details

Mönstrad åkpåse från Elodie Details

Mönstrad åkpåse från Elodie Details. Unversiell design med vatten- och vindavvisande material. Överedelen kan även enkelt plockas av. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

6. Åkpåse med reflexdetaljer, Angel of Sweden

Gul åkpåse med reflexdetaljer från Angel of Sweden

Gul åkpåse från Angel of Sweden. Den här åkpåsen har en vadderad överdelen som ska ge extra komfort och värme. Den har även reflexdetaljer och är vind- och vattentät. Här kan du köpa den (länk till butik).

7. Fodrad åkpåse, Newbie

Fin åkpåse från Newbie

Fodrad åkpåse från Newbie. Material i återvunnen vind- och vattentät polyester och innetyg i mjukt fleece. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

8. Mindre åkpåse, Petite Chérie

Prickig åkpåse från Petite Chérie

Prickig åkpåse från Petite Chérie. En mindre åkpåse med fleecefoder och fuskpäls. Yttertyget är vind- och vattenavvisande. Här kan du köpa den (länk till butik).

9. Åkpåse i sammet, Bjällra of Sweden

Rosa åkpåse i sammet från Bjällra of Sweden

Rosa åkpåse från Bjällra of Sweden. En åkpåse i sammet och krage i fuskpäls med vatten- och vindavisande yttertyg. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

10. Vit åkpåse med fuskpäls, Buddy & Hope

Vit åkpåse från Buddy & Hope

Vit åkpåse från Buddy & Hope. Påsen har en avtagbar kant i fuskpäls och passar de allra flesta barnvagnar. Den är fodrad och vadderad för att hålla värmen. Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

11. Blommig åkpåse, Newbie

Rosa åkpåse från KappAhl

Blommig åkpåse från Newbie. Fodrad åkpåse i återvunnet polyester som har ett mjukt fleeceinnefoder. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

12. Prickig åkpåse, Petite Chérie

Svart prickig åkpåse från Petite Chérie

Svart åkpåse från Petite Chérie. En prickig åkpåse med fluffig avtagbar krage och varm stoppning. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons