En del av

Nya bilder på prins Julian med syskonen – se dem här!

31 mar, 2021 
https://image.motherhood.se/Helena.face.JPG.jpg?imageId=6213508&x=7.7844311377246&y=4.4&cropw=83.832335329341&croph=56&width=1318&height=1318Helena Wiklund
Fyra prinsar: Carl Philip, Alexander, Gabriel och Julian.

Nyligen publicerades nya bilder på prins Julian! Denna gång sida vid sida med sina syskon Alexander och Gabriel. Prinsessan Sofias fina ord om familjelyckan!

Annons
Se nya bilderna på prins Julian tillsammans med sina bröder
Se nya bilderna på prins Julian tillsammans med sina bröder

För snart en vecka sedan föddes prins Carl Philip och prinsessan Sofias tredje barn. En tredje son!

Tidigare under söndagen lät hovet också meddela namnet på prinsessan Sofias och prins Carl Philips barn: Julian Herbert Folke, heter han, och har tilltalsnamnet Julian. Han blir också hertig av Halland.

Under den gångna veckan har vi fått sett glimtar av den nye prinsen och nyligen publicerade prinsparet själva två fantastiska bilder på deras Instagramkonto.

"Livet gav mig inte bara en utan fyra vackra prinsar! Ett innerligt tack från oss för alla varma gratulationer i samband med Julians nedkomst" skriver prinsesssan Sofia, och syftar förstås på sina tre småprinsar Julian, Gabriel och Alexander – och sen man prins.

Annons

Prins Julian med sina syskon Alexander och Gabriel

Det är också en bild av stor syskonkärlek som hon och prins Carl Philip nu låter oss få ta del av. Prins Alexander, snart fem, och prins Gabriel, tre och ett halvt, turas om att krama lille Julian, som sussar så gott hemma i prinsparets säng.

Pappa Carl Philip håller ett vakande öga över det hela, och en öm hand på sina söner.

Bilderna är alltså tagna i familjens hem på Villa Solbacken och på den här bilden har prins Julian vaknat. Han plirar mot världen, omgiven av sina två äldre bröder.

Annons
Innehåller reklamlänkar