En del av

Penny Parnevik om ett tredje barn: “Är livrädd för att bli gravid”

05 jan, 2022 
https://image.motherhood.se/ELE-kvadrat-Logotyp.jpg?imageId=3957470&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Saga Pettersson
AvSaga Pettersson
penny parnevik
Tvåbarnsmamman Penny Parnevik har många gånger sagt att hon vill ha fler barn, men ett tredje barn får gärna vänta.
”Att bli gravid just nu skulle vara tufft mentalt och fysiskt”, berättar hon.
Annons
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

Penny Parnevik och Douglas Murray är föräldrar åt två små liv, sonen Atticus som fyllde två i höstas, och dottern Pebble som blir ett i mars. Med andra ord är det sällan en lugn stund hemma hos familjen Parnevik-Murray. Penny delar ofta med sig av ärliga glimtar från mammalivet, och visar ofta det som skaver, och inte bara det gulliga och härliga med barn. Men hon är också duktig på att peppa andra mammor, och under mamagalan 2021 vann hon pris som årets peppmamma.

Det saknar hon från tiden innan barn

På sin Instagram story redogör hon nu för vad hon saknar från tiden innan barn.

”Oj, vart börjar man?!? Väldigt mycket. Att gå en hel dag utan att någon behöver mig, att vara självisk”, skriver hon följt av flera andra saker, som att få ha Douglas Murray helt för sig själv, och fortsätter sedan:

Annons

”Listan är lång! Jag tycker det är helt okej att säga alla dom här grejerna. För vet du vad? Listan är lång på vad jag INTE saknar också”.

Därför vill hon inte bli gravid med tredje barnet än

Penny Parnevik har även flera gånger sagt att hon vill ha fler barn. Men ett tredje barn får gärna vänta, förklarar hon nu efter att hon fått frågan ”när vill ni ha barn nummer tre?”.

”Ärligt så är jag livrädd för att bli gravid just nu. (Har spiral så borde väl inte vara orolig) men jag känner att jag precis närmar mig att få mitt liv ”tillbaka”. Med det menar jag att jag är taggad på att jobba, ha kul med mina syskon/vänner, gifta mig med Douglas, vara aktiv, och så vidare. Att bli gravid just nu skulle vara tufft mentalt och fysiskt”.

Men att hon vill ha fler barn någon gång i framtiden står hon fortfarande fast vid.

”Men jag VILL ha fler barn. Kanske 2023?”, skriver hon.

Foto: Instagram

Annons
Innehåller reklamlänkar