En del av

15 härliga saker med att vara gravid

25 jan, 2018 
AvHanna Carlsson
gravid glad kvinna
Förutom att du i slutändan får den högsta vinsten i form av ditt barn, så finns det fler fördelar längs den nio månader långa vägen. Saker du bara kommer undan med när du är gravid.
Annons

Allt kanske inte är inte glitter och solsken under graviditeten men visst finns det några guldkorn med att vänta barn. Vi har listat de 15 härligaste sakerna med att vara gravid – FÖRUTOM att du får en bebis till slut!

1. Du vaknar aldrig upp bakis. Medan din partner ligger bredvid och ångrar dagen han var född så mår du som en vinnare hela dagen.

2. Ditt hår har aldrig varit så tjockt och glansigt. Du har nästan glömt hur det är att ha en dålig hårdag.

3. Du har fripass på alla dina cravings – oavsett dag eller tid på dygnet.

4. Alla tar dina krämpor på allvar. Människor på bussen gör plats så du kan få sitta, din partner får snällt massera dina ömma fötter och du kanske kan få en extra paus på jobbet.

5. Det är helt okej att ligga på soffan flera dagar i rad och kolla serier. Barnet vill ju helt enkelt se vad som händer i “Grey’s Anatomy”.

6. Du får ett speciellt glow som inte går att köpa för pengar. Kanske är det alkoholdetoxen? Oavsett så strålar du även den gråaste av måndagar.

Annons

7. Du är snygg i alla kläder. Vad passar med din fina mage? Svar: Allt.

8. Alla lyssnar på dig. Du får en anledning att avboka träffar du inte orkar för det viktigaste är ändå att du lyssnar på din kropp.

9. Den obeskrivliga känslan när man känner det där första fladdret. Hur häftigt är det inte?

10. Du har en ursäkt för allt – det finns ingenting som inte kan skyllas på gravidhjärna.

11. Du har i slutet av graviditeten alltid med dig ett perfekt avlastningsbord.aa

12. Ingen tittar snett på dig om du beställer in flera desserter. Att man äter för två är alltid en bra ursäkt.

14. Gratis bröstförstoring. Förutom ditt glow, fantastiska hår och fina mage så får du dessutom helt otroliga bröst. Inte så dumt om du frågar din partner heller.

15. Känslan av att kunna skapa liv går verkligen inte av för hackor. Du gör något helt fantastiskt och du är verkligen en supermänniska.

Foto: IBL

Annons