Från ryggsäck till handväska – 12 fina och praktiska skötväskor

Fina skötväskor i butik

En bra och funktionell skötväska kan verkligen underlätta livet för småbarnsföräldrar. Allt från nappflaskor till blöjor, våtservetter och skötbädd ska förvaras på ett smidigt sätt och vara lättillgängliga – hela tiden.

Fina och rymliga skötväskor i olika modeller

Att hitta en väska som kan pricka av alla funktionaliteter man söker är bra, men att hitta en väska som dessutom faller en i smaken när det gäller utseende är ännu bättre. Nedan tipsar vi om fina modeller i butik just nu!

1. Praktisk skötväska, Elodie Details

Svart skötväska från Elodie Details

En praktisk och funktionell skötväska från Elodie Details. Väskan har specialanpassade fickor för bland annat blöjor och våtservetter, samt fästs enkelt på barnvagnens handtag med strips. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

2. Skötväska ryggsäck, Skip Hop

Skötväska ryggsäck från Skip Hop

Skötväska i ryggsäcksmodell från Skip Hop. Väskan är i slitstarkt konstläder och innehåller nio fickor, ett huvudfack och har dubbelt blixtlås. Väskan rymmer även en laptop. Här kan du köpa den.

3. Ljusgrå skötväska, ABC Design

Ljusgrå skötväska från ABC Design

Skötväska från ABC Design med flera öppna fack inuti och stängda fack utanpå. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

4. Stilren skötväska, DAY

Svart skötväska från DAY

Stilren skötväska i axelremsmodell från DAY. Väskan har flera fack och dragkedja – samt öppna fickor utanpå för napp- och vattenflaskan. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

5. Rymlig skötväska, Kidzroom

Rymlig skötväska från Kidzroom

Rymlig och praktisk skötväska från Kidzroom med ett stort huvudfack och olika förvaringsfack. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

6. Färgglad skötväska, Elodie Details

Rosa blommig skötväska från Elodie Details

Färgglad skötväska från Elodie Details som både är trendig och praktiskt. Väskan har flera funktioner och detaljer samt inkluderar en mjukt vadderad skötbädd. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

7. Quiltad skötväska, Cam Cam Copenhagen

Quiltad skötväska från Cam Cam Copenhagen

Skötväska i quiltat material med gulddetaljer från Cam Cam Copenhagen. Väskan har justerbara axelband och flera elastiska fack för alla nödvändigheter. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

8. Skötväska i shoppingmodell, Elodie Details

Skötväska i shoppingmodell från Elodie Details

Skötväska i shoppingmodell från Elodie Details. Väskan inkluderar en mjuk vadderad skötbädd och har flera specialanpassade fack. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

9. Skötväska med lyxig känsla, Petite Chérie

Skötväska med läderdetaljer

Skötväska med flera olika fack från Petite Chérie och detaljer i läderimitation för en lyxig känsla. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

10. Funktionell skötväska, Elodie Details

Grön skötväska från Elodie Details

Grön funktionell skötväska från Elodie Details med flera praktiska egenskaper. Inkluderar även en vadderad skötbädd. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

11. Stilren skötväska, DAY

beige skötväska från DAY

En elegant skötväska från DAY som kan användas som en handväska även efter bebistiden. Väskan har flera praktiska och fina detaljer. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

12. Slitstark skötväska, Storksak

Slitstark skötväska från Storksak

Skötväska i vattenavvisande och slitstarkt material från Storksak. Väskan har sju invändiga fack och flera fina detaljer i roséguld. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Mer läsning för dig
100 namn med internationell touch
Influencern Michaela Forni släpper ny gravid- och babyapp