En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

12 fina gravidklänningar för alla tillfällen

11 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Fina gravidklänningar och mammaklänningar
Är du på jakt efter en vacker och bekväm mammaklänning? Vi listar 12 trendiga varianter i allt från spets och satin till stickat och i bomullskvalitet.
Annons
4 TIDIGA TECKEN PÅ ATT DU ÄR GRAVIDBrand logo
4 TIDIGA TECKEN PÅ ATT DU ÄR GRAVID

Uppgradera gravidgarderoben med en vacker klänning! Oavsett om du vill ha en mysig hemma-stil till vardags eller en mer uppklädd fest-look så är klänningar ett otroligt behagligt och snyggt plagg, som passar den gravida som handen i handsken.

Snygga gravidklänningar och mammaklänningar:

Vi har kikat på butikernas utbud och tagit fram 12 av våra favoriter när det kommer till gravid- och mammaklänningar i allt från trendig spets och satin till mjuka och sköna klänningar stickat och i bomullskvalitet.

1. Gravidklänning i spets, H&M

gravidklänning i spets

En kort, a-linjeskuren klänning i bomullsblandad spets med smalt knytband i satin. Trekvartslång, raglanskuren ballongärm med smal resår vid ärmslut. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

2. Grön midiklänning, Boohoo

grön mammaklänning tight

Supertrendig ribbad midiklänning i grön nyans med vackert puffiga axelpartier. Finns även i färgen nude. Du kan köpa den här (reklamlänk).

3. Stickad gravidklänning, H&M

stickad gravidklänning hm

En knälång klänning i fint ribbstickad kvalitet och figurnära passform. Klänningen har krage och v-ringad öppning med dekorativ knäppning fram. Finns även i svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

4. Mammaklänning med knytskärp, Lindex

svart gravidklänning med knyte

En stilren, clean helsvart klänning med mjuka ballongärmar och ett skärp som markerar magen. Slitsar i sidorna tillsammans med ett mjukt och stretchigt material. Du kan köpa den här (reklamlänk).

5. Tight gravidklänning, Mamalicious

tight gravidklänning

Mörkblå gravidklänning i stickad kvalitet med ett avtagbart knytband i midjan. En elegant mammaklänningen med figurnära passform. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

6. Jacquardstickad gravidklänning, H&M

stickad gravidklänning

En knälång, jacquardstickad klänning i mjuk kvalitet med inslag av alpacka. Klänningen har rund halsringning och avtagbart knytband under byste. Du kan köpa den här (reklamlänk).

7. Festlig gravidklänning i satin, Asos Design

festlig snygg gravidklänning

Mockabrun v-ringad mammaklänning med veckade ärmar, knytband i ärmslut och i en omlottdesign framtill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

8. Omlottklänning gravid, H&M

svart omlottklänning till gravid

En kort klänning i vävd kvalitet med lyster. Klänningen har v-ringning och fast omlott fram. Nedhasad axel och lång ärm med smal resår vid ärmslut. Du kan köpa den här (reklamlänk).

9. Svart mammaklänning, Boohoo

gravidklänning vardag

En svart vardagsklänning för en riktigt cool, avslappnad outfit som alltid funkar, oavsett tillfälle. Långa ärmar och volanger nedtill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

10. Mönstrad gravidklänning, Lindex

mönstrad gravidklänning

En bekväm, mönstrad klänning med lång ärm och lång, utställd kjol, utformad med extra utrymme för den växande magen. Du kan köpa den här (reklamlänk).

11. Plisserad mammaklänning, H&M

plisserad lång gravidklänning

En vadlång, plisserad klänning i stadig trikå. Klänningen är v-ringad och har lång ärm. Smalt, avtagbart knytskärp i midjan. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

12. Vacker gravidklänning, Outrageous Fortune

vacker gravidklänning

V-ringad kavajklänning i omlottmodell framtill. Knutband i midjan och utställda ärmar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons