Alida Morberg om ändrade relationen med Bill Skarsgård under graviditeten

Alida Morberg om ändrade relationen med Bill Skarsgård under graviditeten
Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen
3:17

Efter reklamen: Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen

(3:17)

Slå på ljud

I höst är Alida Morberg aktuell i den nya krimserien North sea connection, där hon spelar polisen Tuva, och när hon dök upp på Viaplays pressträff i augusti annonserade hon också att hon var gravid med sitt andra barn.

– Det är jätteroligt. Superkul, sa Alida Morberg till Expressen om att baby nummer två ligger och ruvar i magen.

Alida Morberg och hennes kärlek Bill Skarsgård är sedan tidigare föräldrar till dottern Oona, som föddes 2018. Och snart blir alltså Oona storasyster.

Bill och Alida jobbade ihop för första gången på sju år

Både Alida och Bill har jobbat som skådisar i många år, och under våren kunde vi se paret medverka i Netflix-serien Clark tillsammans – deras första gemensamma produktion under sina sju år ihop.

– Vi var absolut nervösa. Det går inte att på förhand veta hur det faktiskt är att jobba med sin partner. Jag tror att det är lätt att vara mycket i sitt huvud ibland, tänka ut skräckscenarior i förväg. Men det är viktigt att våga utsätta sig för nya saker och nu blev resultatet jättebra, sa Alida Morberg i en intervju med Plaza kvinna tidigare i år.

Alida Morberg gravid

Alida Morberg poserar med sin gravidkula under NK-galan.

Betyget på kärlekslivet

I en intervju med Aftonbladet sätter Alida Morberg nu plus på livet, och kärlekslivet får först en femma. Men eftersom att Bill Skarsgård jobbat en hel del under sommaren som varit ändrar hon sitt betyg.

– Fem. Eller kanske 4,5 för min partner har jobbat ganska mycket den här sommaren. Det är lite minus, säger Alida Morberg till Aftonbladet.

Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
2:59

Efter reklamen: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

(2:59)

Slå på ljud

Foto: TT

Utvald läsning