En del av

Ashley Graham gravid – väntar sitt andra barn med maken

13 jul, 2021 
Jessica Rådne
ashley graham med sonen isac
I januari 2020 blev Ashley Graham mamma för första gången. Nu väntar hon sitt och maken Justin Ervins andra barn.
Annons
Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningarBrand logo
Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningar

Ashley Graham, 33, och hennes make Justin Ervin gifte sig år 2010. Deras första barn Isac kom till världen för 1,5 år sedan och nu väntar de sitt andra. Modellen beskriver med egna ord den stora lyckan.

Visar upp gravidmagen

”Det gångna året har varit fullt av små överraskningar, stora sorger, välkända starter och nya historier”, skriver Ashley Graham på Instagram i ett inlägg där hon visar upp sin gravidmage.

”Jag har just börjat processa och fira vad det här nästa kapitlet innebär för oss”, skriver hon och taggar in sin make som fotografen bakom bilden.

Maken själv kommenterar inlägget med två röda hjärtan.

Slog igenom som plus size-modell

Ashley Graham började som modell redan vid 12 års ålder. Hennes stora genombrott kom 2016 när som första plus size-modell någonsin prydde omslaget på herrtidningen Sports Illustrateds årliga bikininummer. Året därpå blev hon historisk på Vogues omslag av samma anledning.

Annons

Därefter har Ashley gått visningar för modehus som Dolce & Gabbana, H&M, Tommy Hillfiger och Michael Kors. Hon har varit värd för skönhetstävlingarna Miss USA och Miss Universe, samt suttit i juryn i tv-programmet America’s Next Top Model. Samtidigt har hon byggt en stor följarskara i sociala medier som kroppsaktivist.

Om förhållandet till koppen efter första förlossningen

– Jag gick upp i vikt jättesnabbt, sen fick jag bristningar och tänkte ”gud, jag förstår inte att det här händer”. Först var det förkrossande, men när jag väl mötte Isaac för första gången sa jag ”nej, det här är precis vad alla kvinnor har pratat om så länge”. Det är inte bara en krigsskada. Det är något som har ändrat mitt liv för alltid och jag tänker hylla min nya kropp, säger hon i intervjun från hösten 2020.

Beräknad födsel av baby nummer två är inte känd i nuläget.

Foto: TT

Annons