Ashley Graham gravid – väntar sitt andra barn med maken

ashley graham med sonen isac
0:54

Efter reklamen: Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningar

(0:54)

Slå på ljud

Ashley Graham, 33, och hennes make Justin Ervin gifte sig år 2010. Deras första barn Isac kom till världen för 1,5 år sedan och nu väntar de sitt andra. Modellen beskriver med egna ord den stora lyckan.

Visar upp gravidmagen

”Det gångna året har varit fullt av små överraskningar, stora sorger, välkända starter och nya historier”, skriver Ashley Graham på Instagram i ett inlägg där hon visar upp sin gravidmage.

”Jag har just börjat processa och fira vad det här nästa kapitlet innebär för oss”, skriver hon och taggar in sin make som fotografen bakom bilden.

Maken själv kommenterar inlägget med två röda hjärtan.

Slog igenom som plus size-modell

Ashley Graham började som modell redan vid 12 års ålder. Hennes stora genombrott kom 2016 när som första plus size-modell någonsin prydde omslaget på herrtidningen Sports Illustrateds årliga bikininummer. Året därpå blev hon historisk på Vogues omslag av samma anledning.

Därefter har Ashley gått visningar för modehus som Dolce & Gabbana, H&M, Tommy Hillfiger och Michael Kors. Hon har varit värd för skönhetstävlingarna Miss USA och Miss Universe, samt suttit i juryn i tv-programmet America’s Next Top Model. Samtidigt har hon byggt en stor följarskara i sociala medier som kroppsaktivist.

Om förhållandet till koppen efter första förlossningen

Ashley förespråkar kropps-positivism och har i en intervju med ELLE beskrivit hur hennes första graviditet därför blev en utmaning.

– Jag gick upp i vikt jättesnabbt, sen fick jag bristningar och tänkte ”gud, jag förstår inte att det här händer”. Först var det förkrossande, men när jag väl mötte Isaac för första gången sa jag ”nej, det här är precis vad alla kvinnor har pratat om så länge”. Det är inte bara en krigsskada. Det är något som har ändrat mitt liv för alltid och jag tänker hylla min nya kropp, säger hon i intervjun från hösten 2020.

Beräknad födsel av baby nummer två är inte känd i nuläget.

Foto: TT

Mer läsning för dig
Ashley Graham tappade håret efter förlossningen
Inspireras av kändisarna – 20 vackra barnnamn från 2020