12 barnvagnar att köpa på rea på Black Friday och Black Week 2020

Barnvagnar black friday

Vill du passa på och köpa barnvagn på rean under Black Friday och Black Week 2020? Kombivagn, sulky eller cykelvagn. Här är 12 prisvärda köp på rean.

Vagn känns för de allra flesta som en stor utgift. Men vad passar då bättre än att fynda en på årets stora reavecka - Black Week?

Hos återförsäljarna finns just nu flera modeller av barnvagnar på rea. Bland annat sulkys, kombivagnar, syskonvagnar och cykelvagnar. Modellerna är från flera anrika varumärken som Crescent, Beemo, Babyzen, Thule och Silver Cross.

Gör dig beredd för bebisens ankomst – eller för att ditt barn växer och vill börja sitta upp. Här listar Motherhood några av de bästa köpen av barnvagnar under Black Friday och Black Week 2020.

1. Silver Cross Horizon Go Kombivagn

Barnvagn på rea på black friday kombivagn

Silver Cross Horizon Go har ett sportigt utseende och fjädring i hjulen. Sitt- och liggdelen är vändbar. Maxvikten för vagnen ligger på 25 kilo och den kan användas upp till ca 5 år.

Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Crescent Trike 2017 duovagn

Barnvagn Crescent Trike 2017 duovagn, black/white

Den här duovagnen från Crescent är hållbar och relativt unik på marknaden med sina tre hjul. Vagnen kan användas med både ligg- och sittdel. En av vagnens fördelar är att den blir mycket kompakt när den är ihopfälld.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

3. Silver Cross Pioneer duovagn Orkney Special Edt

Barnvagn Silver Cross Pioneer

Silver Cross Pioneer kommer även den som duo, med både sitt- och liggdel. Flexibla och låsbara hjul och en extra stor förvaringskorg är två av vagnens fördelar. Med bara en hand kan du vinkla ner sittdelen till liggande läge.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Crescent Duo Lightway

Barnvagn Crescent Duo Lightway, Black

Har du tvillingar eller flera barn så kan denna Crescent Duo Lightway vara ett smidigt alternativ. Vagnen är designad med lätt vikt och har punkteringsfria hjul. Sittdelarna kan fällas ner till fullt viloläge vilket gör att barnet kan börja använda vagnen redan vid 6 månaders ålder. Liggdel kan köpas till.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

5. Beemoo Swing+ Syskonvagn

Barnvagn Beemoo Swing+ Syskonvagn, Black Melange

Från Beemoo kommer denna smidiga syskonvagn. Delarna kan vändas och lufthjulen gör att turen blir bekväm för barnen. Vill du fälla ihop vagnen görs manövern enkelt och avslutas med transportlås.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

6. BABYZEN YOYO² Sulky

BABYZEN YOYO² Sulky, Vit/Toffee

Den här sulkyn från Babyzen kommer i riktigt sportig och smidig utformning. Vagnen kan fällas ihop med ena handen vilket gör den enkelt att ta med i exempelvis kollektivtrafik. Tack vare det hållbara aluminiumet och glasfiberstärkt plast i stommen utlovar försäljaren att denna sulky håller kvaliteten i flera år.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

7. Kinderkraft Grande LX Sittvagn

Kinderkraft Grande LX Sittvagn, Grey

Kinderkraft Grande är en sittvagn med lite extra klass. Sitsen är rymlig och gör barnets åktur riktigt bekväm. Vagnen tar sig fram på de flesta underlag och i sufletten finns en smidig tittlucka som enkelt öppnas och stängs med en magnet. Swivelhjulen gör vagnen extra lätt att manövrera.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

8. Petite Chérie Avion Grande Sulky

Petite Chérie Avion Grande Sulky

Denna sulky från Petite Chérie har en rejäl känsla och kan användas redan från födseln, tack vare ett skönt liggläge. Ihopfällningen görs enkelt med en hand, liksom justeringen av fotstöd och ryggstöd. I ihopfällt läge kan sulkyn stå upp utan stöd.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

9. Thule Urban Glide 2 Double Syskonvagn

Thules Urban Glide 2 Double är designad för att funka i alla sorters terräng. Extra lättmanövrerad blir denna vagn tack vare de stora bakhjulen och svängbara framhjulet. Perfekt för den som vill ha både en statsvagn och en kärra som funkar i skogen.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

11. Thule Cykelvagn Coaster XT

Thule Cykelvagn Coaster XT, Blue

Vill du fynda en cykelvagn på Black Friday i år. Då är kanske Thule Coaster XT alternativet! Här får två barn plats, vilket underlättar för en familj med aktiv och rörelsefylld livsstil. Man kan använda vagnen både på cykel och promenad.

Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

12. Hamax Traveller Cykelvagn

Hamax Traveller Cykelvagn, Grön

Även cykelkärran Hamax Traveller finns på rea på Black Friday och Black Week 2020. Det här är en extra lätt cykelvagn med sina 13 kilo. De transparenta dukarna gör det roligt att titta ut, och barnen spänner du säkert fast med trepunktsbälte. I bak finns förvaringsutrymme för hjälm och annat.

Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction)

20 mysplagg för en snygg och bekväm hemmastil

11 julklappar till julklappsspelet som alla faktiskt vill ha