Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har fått barn

susanna karlsson

Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har efter den långa kampen meddelat att de äntligen blivit föräldrar.
"Helt overkligt”, skriver hon.
1:26

Efter reklamen: 5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det till

(1:26)

Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson, 30 och Hannes Haraldsson, 29 har fått barn. Det var i februari de gick ut med de lyckliga nyheterna att de väntade deras första barn tillsammans. Paret träffades 2018 i programmet Bonde söker fru och i juni 2019 avslöjade paret för Hänt att de förlovat sig. Redan då berättade dem om barnönskningarna.

– Vi drömmer absolut om att få en bebis. Efter förlovningen och giftermålet hoppas vi att det kommer en liten bondebebis! sa paret då till Hänt.

Bonde söker fru-parets kamp

Men i oktober 2018 delade paret med sig av de sorgliga nyheterna att de under ett ultraljud fått beskedet om missfall. ”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev Susanna då på Instagram.

Utöver missfallet har Susanna också berättat att kampen för ett barn varit lång och att det krävts över 500 ägglossningstest för att bli gravida. Men efter den tuffa tiden kom paret i februari ut med de lyckliga nyheterna att de äntligen blivit gravida igen.

"Äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!" skrev Susanna då på sin Instagram.

Susanna visar upp bebislyckan på Instagram

Bonde-Susannas oro under graviditeten

Men trots det glada bebisbeskedet berättade Susanna att hon varit orolig för ett nytt missfall och varit förberedd på det allra värsta.

”Helt plötsligt går tiden så fort men samtidigt otroligt långsamt. V18 är snart slut och i morgon blir det v19! Och alltså en vecka närmare nästa ultraljud. Och det är det som jag går och väntar på nu. Blir allt mer orolig för varje dag inför ultraljudet, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa. Kanske för att göra mig mentalt förberedd på det värsta” skrev hon då.

Bonde söker fru-parets bebislycka

Men nu har det efterlängtade barnet äntligen kommit. Efter att Susanna lagt upp en bild från en bil, där hon sitter i passagerarsätet för drygt 18 timmar sedan var det många som förstod att det var dags.

Och nu är han här! Och Susanna avslöjar det ovanliga namnvalet.¨

”Helt overkligt, Tor är här”, skriver Susanna på Instagram.

I kommentarsfältet kryllar det nu av fans som är överlyckliga för Susannas skull. Bland annat programledaren Linda Lindorff.

”Ja helt otroligt och så fantastiskt! Stort stort grattis! Tänk att det kunde bli så här bra. Vilken lycka! Grattis! Susanna och Hannes!”, skriver Linda.

FOTO: Instagram, Patrik Österberg/TT

Mer läsning för dig

Susanna Karlsson hånas för sin gravidmage – "Ni gör mig ledsen"

Gift vid första ögonkastet – så gick det sen för paren

”Underbara Clara” i Ett snack med: Detta gillar jag mest med att vara mamma!