En del av

Carolina Gynnings upptäckt med dottern under ultraljudet

05 maj, 2021 
Elin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Gynnings upptäckt med dottern under undersökningen.S
Nu för första gången hängde Viktor Philipson med till läkaren tillsammans med gravida Carolina Gynning. Och under ultraljudet kunde sig Carolina Gynning se en otrolig likhet mellan pappan och flickan i magen!
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

Gravida Carolina Gynning beräknas bli trebarnsmamma i slutet på juni – och flickan som ligger och gror i magen kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa!

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills, berättade Carolina Gynning för Femina tidigare i år samtidigt som hon poängterade att Viktors lycka över graviditeten är total.

Viktor Philipson fick äntligen hänga med!

Men på grund av covid-19 och rådande restriktioner har den lyckliga pappan Viktor Philipson inte fått hänga med Carolina Gynning till läkaren. Fram tills nu!

”Idag var jag och Viktor Philipson på ultraljud. Vi gick privat så Viktor äntligen fick följa med. Det har varit så tråkigt att han inte fått följa med på besök hos barnmorskan och på ultraljud. Men idag fick vi äntligen dela den stunden”, skriver konstnären och tv-profilen på sina sociala medier.

Annons

Carolina Gynnings upptäckt: ”Hon är lik Viktor!”

Inte bara att den blivande pappan Viktor Philipson fick hänga med sin Gynning på ultraljudet, han fick för första gången även se en tydlig skymt av sin dotters ansikte. Och Carolina Gynning gör klart att den lilla flickan är en mini-kopia av sin pappa.

”Vi fick en första syn på vår goa lilla dotter. Och plötsligt blir allt så verkligt. Hon är mycket större än vanligt inte konstigt att min mage är så stor, redan 2.4 kg! Nu längtar vi ihjäl oss efter vår lilla prinsessa. Jag tycker hon är väldigt lik Viktor, tänk att jag snart ska bli trebarnsmamma ”

Gynning om att fortsätta vara särbos efter förlossningen

Carolina Gynning och Viktor Philipson har haft ett stormigt och passionerat förhållande sedan de att de blev ett par 2019. I somras gick de isär för att sedan bli ett par igen. Och Carolina Gynning, som redan har levt igenom ett äktenskap med barn och allt därtill, gjorde nyligen klart att hon och Viktor inte nödvändigtvis behöver bo ihop efter dotterns födsel.

Annons

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden. Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder. Ambitionen är att köpa en stor gård tillsammans, då går man inte varandra på nerverna på samma sätt som man gör i en liten villa. Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv, och då är det perfekt att Viktor har sin lägenhet i stan, säger Carolina Gynning i Amelia och menar att hon är för en mer modern familjekonstellation.

Annons