En del av

Gift vid första ögonkastet-paret Miha och Niclas väntar barn

17 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Miha Alvesson Due Billing och Niclas Gråberg
Miha Alvesson Due Billing och Niclas Gråberg träffades i Gift vid första ögonkastet, och nu väntar paret sitt första barn!
Annons

Det är inte många par som hållit ihop efter att de blivit ihopmatchade i SVTs program Gift vid första ögonkastet. Men, det finns undantag. Miha Alvesson Due Billing och Niclas Gråberg är ett av dem. De medverkade i den femte säsongen av programmet, beslöt sig för att fortsätta vara gifta efter programmet, och är gifta än idag.

TV: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
TV: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

Och inte bara det – i år kommer familjen att utökas! Nu väntar paret sitt första barn.

”I år blir vi äntligen föräldrar”, skriver Miha när hon delar den glada nyheten på Instagram. I sina hashtags i inlägget berättar hon att det blir en sommarbebis, som är beräknad att komma i juni.

Maxine Nordlindh och Emil Nygren fick en dotter i december

Bland kommentarerna grattas paret av många, och en som dyker upp i kommentarsfältet är Maxine Nordlindh, Gift vid första ögonkastet-deltagaren som även hon fick barn förra året med mannen hon träffade i tv-programmet.

Annons

Maxine Nordlindh och Emil Nygren blev föräldrar åt en dotter i början av december, som fått namnet Nemi.

Sofia Lindhe och Anton Pehrson väntar också sitt första barn

Och Miha och Niclas är inte ensamma om att vänta en liten Gift vid första ögonkastet-bebis 2022. Sofia Lindhe och Anton Pehrson, som medverkade i den senaste säsongen av programmet, även kallade Tacoparet, väntar även de sitt första barn.

Sofia Lindhe och Anton Pehrsons nya familjemedlem är beräknad att komma ett par månader innan Miha och Niclas barn. Det lilla livet, som nu visat sig vara en flicka, är beräknad att komma till världen i april.

Foto: Instagram

Se också: Maxine Nordlindh och Emil Nygrens kärlekssagaBrand logo
Se också: Maxine Nordlindh och Emil Nygrens kärlekssaga
Annons