En del av

Hannah Widell, 46, är gravid – väntar barn med 31-åriga kärleken

19 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
hannah widell på röda mattan
Tv-profilen och entreprenören Hannah Widell väntar sitt fjärde barn, men sitt första tillsammans med 15 år yngre fästmannen Philip Lindh.
Nu visar hon upp gravidmagen på Instagram, och berättar om familjelyckan.
– Jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här, säger hon till Aftonbladet.
Annons
TV: Hannah Widell om nya tillskottetBrand logo
TV: Hannah Widell om nya tillskottet

Entreprenären och podcastprofilen Hannah Widell, 46, är gravid. Tillsammans med fästmannen Philip Lindh, 31, ska hon nu få barn i höst.

Paret träffades för två år sedan och förlovade sig förra sommaren, och nu ska de få sitt första gemensamma barn.

”I denna mage ligger ett kärleksbarn. I höst smäller det! Då blir det bebis”, skriver Hannah Widell på Instagram, till en bild där hon visar upp sin gravidmage.

Annons

För Aftonbladet berättar profilen, som driver Perfect Day Media och den populära podcasten Fredagspodden tillsammans med sin syster Amanda Schulman, att hon velat hålla graviditeten hemlig så länge det gått.

– Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor. Det har varit anledningen till att jag berättar det här ganska sent helt enkelt, säger hon till Aftonbladet.

Hannah Widell och Philip Lindh blev kära – nu kommer barnet

Hannah och Philip träffades i utelivet för två år sedan, och blev snabbt ett par. Trots att de bara varit ihop två år så var bebisen planerad, och något de hade diskuterat.

– Ja, så planerat som man kan planera. Jag är en sån som inte är så planerande, men jag tror på att saker blir om man bara skapar lite förutsättningar och lever livet, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag tycker inte att man kan gå in i en lång relation... alltså man kan aldrig lova nånting, men jag tycker inte att man kan gå in i en lång relation utan att skapa såna förutsättningar om det är det båda vill.

Medan Hannah Widell har tre barn från tidigare relationer, så blir det här Philips första.

– Det är ett riktigt kärleksbarn kan man säga eftersom jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här. Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, säger hon.

Foto: TT

TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de
Annons