Hannah Widell om sin gravidcraving: “Det är lite speciellt”

Hannah Widell

För några veckor sedan offentliggjorde Hannah Widell, 46, att hon ska få barn med sin fästman Philip Lindh, 31, något som lett till mycket skriverier. Nu avslöjar medieprofilen vad hennes största gravidcraving är.
0:45

Efter reklamen: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de

(0:45)

Hannah Widell träffade den femton år yngre pojkvännen Philip Lindh för två år sedan. Trots åldersskillnaden så valde paret att satsa. Förra sommaren förlovade de sig och nu är Hannah gravid.
“I denna mage ligger ett kärleksbarn. I höst smäller det! Då blir det bebis.”
, skrev hon då i ett inlägg på Instagram med en bild på sig själv med gravidmagen.

I samband med offentliggörandet berättade Hannah Widell för Aftonbladet att barnet var väldigt planerat och att hon är ganska långt gången i graviditeten.
Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor. Det har varit anledningen till att jag berättar det här ganska sent helt enkelt, sa hon då till tidningen.

Barnet i magen är Hannahs fjärde barn, hon har sedan tidigare Rosa, Wilma och Wille. Detta är dock första gången som fästmannen Philip får barn. Hannah kommenterar nu lyckan över kärleksbarnet för Nyheter24.
– Det känns superkul, varje barn är ju otroligt. Nu är det ju sju år sedan jag blev mamma sist och man har ju lämnat det lite bakom sig, men nu ska jag ge mig in i småbarnslivet igen, säger hon.

Hannahs craving

Hannah har i sin podd Fredagspodden, som hon har tillsammans med sin syster Amanda Schulman, sagt att hon saknar festkvällar och tjusiga middagar nu under graviditeten. Det finns dock något annat som Hannah har försett sig med under den fjärde graviditeten, hon har nämligen en speciell gravidcraving.
– Jag har varit helt galen i fetaost, helt galen. Jag har ätit det en till två gånger om dagen under vissa veckor, säger hon till Nyheter24.

Fetaosten äter hon inte för sig själv men gärna i mat.
– I grekisk sallad och till andra saker. Jag har varit väldigt sugen på det, det är lite speciellt, säger Hannah.

Mer läsning för dig
Två systrar-aktuella Dilan Gwyn väntar sitt första barn
Reese Witherspoon: Skillnaden mellan att få barn i tidiga 20 vs. sena 30
Klara Doktorow: ”Det är hemskt att längta efter ett plus”