Ica-Cindy har fått barn – visar upp sonen för första gången

Joanna Eriksson har fått barn

Joanna Eriksson, även känd som Ica-Cindy, har fått barn.
Nu visar hon upp sonen för första gången.

Joanna tog över rollen som Ica-Cindy år 2014 efter att Cecilia Forss valde att hoppa av. Sedan dess har man kunnat se Joanna leva sig in i rollen till fullo, och genom åren har hon blivit en given del av Ica-gänget.

Men den senaste reklamfilmen från ICA tog en plötslig vändning när Ica-Cindy helt plötsligt valde att säga upp sig. Det var efter att några skidåkare hade kommit in i butiken som hon blev inspirerad till att sluta jobbet och istället leva ett liv helt dedikerat till skidåkningen, och bara några minuter senare hade hon gjort slag i saken och sagt upp sig.

Men i verkliga livet ska inte Joanna sluta jobbet för att åka skidor. Nej, Joanna sa egentligen upp sig för att ägna sig åt något helt annat. Under en bild där hon visar upp sin stora gravidmage skriver hon om den verkliga anledningen bakom det abrupta slutet.

”Allt har sin tid & nu är mitt sikte inställt mot nya projekt! Första anhalt och min nya ”arbetsgivare” kan ni skymta på den har bilden”, skrev hon.

Ica-Cindy visar upp sonen

Och nu har den efterlängtade bebisen äntligen kommit. Under lördagen delade tv-profilen med sig av en bild på den lille och berättade att han redan varit hos de i några dagar, och av hennes text att döma verkar det som att alla också mår bra.

”Med rumpan först kom det här fantastiska knippet till världen, 2021-03-09. Älskade lilla Loe, äntligen är du här!”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet väller det in kommentarer från följare som vill vill gratulera till det fantastiska miraklet.

”OJ sicken gullis!! Grattis sötisar!”, skriver en följare.

”Åh Leo! Så in och så bra jobbat! Grattis!”, skriver en annan.

Babylycka i brittiska kungafamiljen! Pippa Middleton har fött sitt andra barn

Nu är hon här! Carina Berg visar upp bebislyckan på Instagram

Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021