En del av

Josefin Dahlberg berättar: Det ska vårt andra barn heta

14 dec, 2021 
Saga Pettersson
AvSaga Pettersson
josefin dahlberg
Josefin Dahlberg och Josef Fares berättade för en månad sedan att de väntar sitt andra barn, och medan familjen går i väntans tider delar Josefin nu med sig av vad Mios syskon kommer att få för namn.
Annons
TV: Josefin Dahlberg och Josef Fares kärlekssagaBrand logo
TV: Josefin Dahlberg och Josef Fares kärlekssaga

Josefin Dahlberg och Josef Fares fick sitt första barn i mitten av oktober förra året, när dottern Mio valde att kika ut ett par dagar innan beräknat förlossningsdatum.

”Åtta dagar tidigt och allt gick galet fort men så himla bra”, skrev Josefin när hon delade den första bilden på sig själv ihop med Mio från förlossningen.

Och ett år och en vecka efter att Mio fötts berättade Josefin att familjen ska få tillökning.

”Mio klappar på lillasyster/lillebror som tydligen var väldigt taggad på att komma och joina familjen. Så tacksam och lycklig!!!”.

Smärtan efter första förlossningen

Hela Josefins första graviditet var lättsam och bra, men annat var det efter förlossningen. Hennes stygn mellan benen hade svårt att läka, något som skapade en stor smärta för Josefin som knappt kunde gå eller sitta.

Annons

– Jag kunde absolut inte ha några tighta byxor. Det blev också extra jobbigt under nätterna när jag skulle amma henne, för jag visste att jag skulle få så himla ont när jag satte mig upp, vilket gjort att jag spände mig mycket, förklarade hon i en Youtube-video.

Det tog fyra veckor innan stygnen läkt.

– Jag sprack inte ens speciellt mycket, så jag kan bara tänka mig för dom som spricker mer.

Det ska andra barnet heta

Och hittills har vi inte hört annat än att Josefins andra graviditet skulle gå bra. På Instagram kan vi se att livet rullar på i full fart, som det brukar. Och den lilla i magen har redan fått sig ett namn, det blir en liten Zoe.

”Snyggaste och skönaste klänningen för mig och Zoe i vinter”, skriver Josefin Dahlberg i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram, TT

TV: 8 saker du kanske inte visste om Josefin DahlbergBrand logo
TV: 8 saker du kanske inte visste om Josefin Dahlberg
Annons