En del av

Melinda Jacobs och E-type har fått barn – första orden om bebislyckan

23 jan, 2023 
Ebba S. Dahlman
FotografKarin Törnblom/TT, Instagram
Melinda Jacobs
Foto: Privat/TT
Familjehemsmamman Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson har blivit föräldrar till en liten dotter.
I ett inlägg på Instagram berättar de om förlossningen/familjelyckan.
”Izadora Elisabeth Esmeralda”, skriver paret intill första bilderna på deras nyfödda dotter.
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria


Det var i april 2022 som familjehemsmammam Melinda Jacobs, 38, och artisten Martin ”E-type” Eriksson, 57, bekräftade att de hittat kärleken i varandra, efter att en gemensam vän parat ihop dem.

Det skulle sedan dröja bara någon månad innan svensk media exploderade, då paret publicerade en bild på Instagram där Melinda stolt visade upp en gravidmage. I en intervju med Femina kort därefter berättade Melinda att Ted Lindén, som brukar filma E-Types musikvideos, tog den roliga och uppskattade bilden åt paret.

I samma intervju berättade hon om den översvämmande lyckan att få bli förälder tillsammans med Martin:

– Utan att bli för privat så var det otroligt känslosamt. Det har verkligen varit en dröm i Martins liv att få bli pappa, men efter att ha kommit så pass upp i åren hade han släppt den drömmen. Så träffades vi och drömmen kom till liv igen. Men det var inget som sade att vi kunde få barn. Vi är inte 25 någon av oss. Men det är väldigt väldigt roligt och lyckosamt.

Annons

Nu har paret blivit föräldrar till en liten dotter.

Stora steget i relationen – så friade E-type till Melinda Jacobs

I slutet på förra året skedde många stora förändringar i relationen och i början på november avlöste glädjebeskeden varandra.

Bland annat berättade de för Svensk damtidning att, den tidigare Stockholmsbaserade Martin, flyttat ner till kärleken i Vadstena. Där de så småningom planerar flytta till ett gemensamt hus.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, förklarade Melinda för tidningen då.

Helgen därpå kom nästa nyhet. Paret hade förlovat sig. I ett inlägg på Instagram berättade Melinda hur det gick till när Martin friat.

”En kväll i överraskningens tecken. Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart ja”, skrev hon intill ett bildspel med härliga bilder från kvällen.

Annons

Melinda Jacobs och E-type har fått barn – visar upp dottern och avslöjar namnet

Melinda har tidigare varit öppen med att graviditeten varit tuff för henne. Förutom att hon märkt av att kroppen är äldre, så har hon dessutom diagnostiserats med extremt illamående, hyperemesis gravidarum.

När hon gästade Efter fem under hösten 2022 berättade hon att hon, trots allt, inte tvingats till några längre sjukhusvistelser och att Martins stöd varit ovärderligt under resans gång.

Nu kan Melinda och Martin pusta ut – deras lilla mirakel kom nämligen till världen den 20 januari.

Sonen/dottern är Melindas sjunde barn, där även Esmeralda ”Lilla hjärtat” räknas in. Hon har tre biologiska döttrar sedan innan, samt två familjehemsplacerade pojkar.

Men för Martin är det första barnet. I ett inlägg på Instagram visar paret upp dottern för första gången och berättar om den stora lyckan.

”Izadora Elisabeth Esmeralda”, skriver Melinda intill bilden och avslöjar att dotterns mellannamn är en hyllning till dottern i himlen, Esmeralda.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons