En del av

Susanna Karlsson hånas för sin gravidmage – nu ryter hon ifrån

30 jul, 2021 
AvSara Frisk
Bonde söker fru susanna karlsson hånas för sin mage
Tittarfavoriten Susanna Karlsson från Bonde söker fru väntar sitt första barn. Lyckan delas dock inte av alla och flera personer har kommenterat tv-profilens kropp i negativa ordalag.
”Ni gör mig ledsen”, skriver hon på sin Instagramstory.
Annons
Se när gynekologen Helena Kopp Kallner svarar på frågor om graviditetBrand logo
Se när gynekologen Helena Kopp Kallner svarar på frågor om graviditet

Susanna Karlsson, 30, medverkade i Bonde söker fru under 2018. I programmet hittade hon kärleken Hannes Haraldsson, 29. Sedan dess har de varit ett par och de väntar nu sitt första barn tillsammans.

sociala medier har hon flitigt delat med sig av graviditeten och hur den fortskrider.

”Äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!” skrev Susanna Karlsson på Instagram när hon valde att gå ut och berätta den roliga nyheten i februari.

Susanna Karlsson får inte vara gravid ifred

För Susanna Karlsson sprudlar kärleken och lyckan av hennes sociala konton att döma. Men tyvärr gläds inte alla lika mycket som hon själv över graviditeten.

Annons

En del människor har nämligen tagit sig rätten att kommentera hennes gravidmage negativt, vilket har fått Susanna Karlsson att ryta ifrån flertalet gånger. Första gången var i april.

Susanna Karlsson: "Låt mig få vara gravid ifred!"

Hon skrev då att hon klarar sig fint utan att höra om vad någon annan gravid kvinna klarar av som hon uppenbarligen behöver jämföra sig själv med. Hon förklarade att hon får nog med intryck på egen hand.

”Låt mig få vara gravid ifred! Okej? För jag kommer inte skratta när du säger ”hej tjockis” ja kommer bli ledsen och arg, och ni som känner mig vet också att jag kommer att berätta det rakt till ditt ansikte. Och efter det så kommer du känna dig som en riktig skithög”, skrev Susanna Karlsson då.

Nu ryter hon återigen ifrån – svårt att se sig själv i spegeln

Men det verkar tyvärr inte som att Susanna Karlsson fick något gehör för sina känslor just då. Hon har nämligen valt att sätta ner foten flertalet gånger efter det.

Annons

Nu senast i en Instagram story där hon förklarar att kommentarerna gör det svårt för henne att se sig själv i spegeln.

”Att jag nu är stor är jag mycket väl medveten om. Jag har ju ändå en bakgrund som professionell dansare och är det något jag är medveten om så är det just hur min kropp ser ut. Det är också så otroligt barnsligt att tro att den där ”är det verkligen en bebis”-grejen skulle vara något roligt. Seriöst?”, skriver Susanna Karlsson.

Får också mycket kärlek och stöd

Men tur nog så är inte alla elaka och hon beskriver också sin tacksamhet för all kärlek och stöd hon får och uppmanar alla att tänka till innan man skriver någonting som kan vara känsligt.

”Men är du kanske en av dem som ”råkat” skriva något som beskriver min kropp som ”oj vad stor” eller försökt vara rolig med tvillingskämtet så snälla förstå bara att jag inte uppskattar det. Och ni gör mig ledsen. Tack”, skriver Susanna Karlsson.

Annons

Susanna Karlsson är beräknad om två veckor

Om två veckor, i skrivande stund, är Susanna Karlsson beräknad att föda. Och kanske har folk äntligen börjat att förstå.

Inlägget efter att hon röt ifrån igen har fått över 16 000 gillamarkeringar och många positiva och hyllande kommentarer.

”Men oj vad tråkiga kommentarer angående storlek på magen… Ohyfsat! Du är så härligt fin Susanna!”, ”Att människor inte lärt sig hur man beter sig. Du är otroligt vacker och skit i vad andra kommenterar” och ”Finns nog inget vackrare än en gravid kvinna.” lyder några av kommentarerna.

Annons