En del av

Unga mammor-Julia Bergmans gravidlycka – väntar sitt fjärde barn

06 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Julia Bergman
Julia Bergman, 27, känd från Unga mammor är gravid.
Nu berättar hon om glädjen i att vänta sitt fjärde barn.
Annons
Se hur du hjälper ditt barn om du brusat uppBrand logo
Se hur du hjälper ditt barn om du brusat upp

Julia Bergman blev känd när den första säsongen av Unga mammor började visas på TV3 2017. Hon och sonen Milan tilldelades då också tv-priset Kristallen i kategorin Årets tv-persoligheter.

Hon fick också en egen tv-serie, Julian, Milan och Zelda, där man fick följa familjen liv.

Då kommer Julia Bergmans fjärde barn

I dag är hon tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg, 31, som spelar i Rögle BK. De har tillsammans döttrarna Zelda och Ilse – och nu är ett till barn på väg.

Annons

Den glada nyheten berättar Julia Bergman om på Instagram.

“ÄNTLIGEN! Om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september.”, skriver hon under en bild där hon håller om sin mage.

Drabbades av två missfall

I juni 2021 väntade paret sitt tredje gemensamma barn, men Julia Bergman fick missfall.

“Ilse skulle bli storasyster… trodde vi. Lite väl tidigt tänkte vi men den tanken försvann snabbt och vi började planera inför ännu en familjemedlem... det blev inte så”, skrev Julia Bergman.

Annons

Och i januari förra året berättade hon att det skett ännu en gång.

“Gravid igen… TRODDE VI…missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började”, skrev hon på Instagram då, och berättade att det blivit många vändor till gynakuten.

“De ville kolla så att det inte var utomkvedshavandeskap. Det var det inte utan det fanns ett litet embryo där hjärtat tickade på och vi blev så glada för jag hade redan en så dålig känsla att jag blev chockad när jag såg att där var något. Men den 25:e december åkte vi in igen. Då var det ett hjärta som tickade på MEN man kunde se att blodet kom från livmodern. Graviditeten var kvar men jag såg klart och tydligt att hjärtat inte slog mer. När läkaren bekräftade det jag såg så brast det… aj mitt hjärta”.

På smällen: Så hanterar du foglossningBrand logo
På smällen: Så hanterar du foglossning

Foto: TT, Instagram

Annons