En del av

10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

14 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Kristin Kaspersen och Lill-Babs som unga.
Lika som bär eller omöjligt att se att de är släkt?
Här är tio kända mor och dotter-par – när de är lika gamla.
Annons
TV: 9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamlaBrand logo
TV: 9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

Kristina Lugn och Martina Montelius

Martina Montelius och Kristina Lugn.

Poeten och akademiledamoten Kristina Lugn fick dottern Martina Montelius när hon var 27 år gammal. Här är de två kulturgiganterna båda 42 år gamla.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren växte upp i rampljuset med kända skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin som föräldrar. På bilderna är både Christina Schollin och Pernilla Wahlgren 50 år gamla – och lika som om de vore systrar!

Annons

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

... När vi ändå pratar om Pernilla Wahlgren måste vi ju kolla hur lik hon och dottern Bianca Ingrosso är. På bilderna är de båda 24 år gamla, och har både utseende och cool attityd gemensamt.

Annika Jankell och Happy Jankell

Happy Jankell och Annika Jankell.

Programledaren och journalisten Annika Jankell har synts i tv-rutan sedan slutet av 80-talet, då hon var lika gammal som skådespelande dottern Happy Jankell är nu – 26 år.

Annons

Pernilla August och Alba August

Alba August och Pernilla August.

Skådespelande mor-och-dotter-duon Pernilla och Alba August är kanske inte lika som bär, men visst kan man ana att de är släkt. Markerade ögonbryn och intensiv blick gör att de två, som är 26 respektive 30 år på bilderna, påminner om varandra.

Lill-Babs Svensson och Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen och Lill-Babs.

Artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Kristin Kaspersen är ett av Sveriges allra kändaste mamma och dotter-par. Vi har grävt djupt i arkivet för att se hur lika de var som unga. På bilden är Kristin Kaspersen 19 år, medan Lill-Babs är 21 år gammal.

Annons

Agneta Sjödin och Maja Strömstedt

Maja Strömstedt och Agneta Sjödin.

Wow – här snackar vi likhet! Agneta Sjödins enda barn, dottern Maja Strömstedt, fick hon med exet Niklas Strömstedt. Den skönsjungande 22-åringen är verkligen mamma upp i dagen, och på bilderna skiljer det bara ett år mellan dem – Agneta Sjödin är 23 år på bilden.

Ewa Fröling och Tilde Fröling

Tilde Fröling och Ewa Fröling.

Skådespelerskan Ewa Fröling har varit i rampljuset sedan hon var ung, och det har även hennes dotter Tilde. I dag är Tilde Fröling 40 år – och visst är hon lik sin mamma i samma ålder?

Annons

Ingrid Bergman och Isabella Rossellini

Isabella Rossellini och Ingrid Bergman.

Ikoniska Hollywoodsvensken Ingrid Bergman fick dottern Isabella Rossellini vid 37 års ålder, som kom att gå i sin mammas fotspår och få en internationell karriär även hon. På bilderna är de två just 37 år gamla.

Helena Bergström och Molly Nutley

Molly Nutley och Helena Bergström.

Helena Bergström fick dottern Molly Nutley tillsammans med maken Colin Nutley 1995, och de två har spelat mot varandra i flertalet filmer. På bilderna är Molly Nutley 24 år och Helena Bergström 25 år – och har en gemensam fabless för jeansjackor.

Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
Annons