Adventskalendrar för vuxna! 7 lyxiga köp med skönhet bakom luckorna

Lys upp decembermörkret med en härlig adventskalender som räknar ner dagarna fram till jul. Här tipsar vi om årets bästa köp där smink och skönhet gömmer sig bakom luckorna.

Att räkna ner till jul med hjälp av en adventskalender är populärt både bland vuxna och barn. Det finns flera olika varianter och här tipsar vi om de lite mer lyxiga kalendrarna där det i stället för choklad gömmer sig hudvård, smink och skönhet bakom luckorna.

2020s bästa adventskalendrar med smink och skönhet

Nedan har vi valt ut de kalendrar som sticker ut lite extra – och som känns värda pengarna. Scrolla ner och unna dig!

1. The Rituals lyxiga adventskalender

Här gömmer sig 24 överraskningar från Rituals lyxiga sortiment. Bodylotion, scrubs och doftljus är några av sakerna som finns bakom luckorna. Den kostar 650 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Lumenes kalender för beautyälskaren

Smink och hudvård gömmer sig bakom luckorna på Lumenes adventskalender i år. Här finns 24 produkter från deras sortiment som kommer ge din hy en rejäl beauty-boost lagom till jul. Den kostar 899 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

3. Lancomes adventskalender med extra allt

I den här lyxiga adventskalendern gömmer sig Lancomes mest eftertraktade smink- och hudvårdprodukter. Den här är för dig som vill unna dig något extra till jul och ge din hy en rejäl treatment. Den kostar 1 899 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

4. Essies adventskalender för dig som vill ge händerna extra kärlek

Ta hand om dina händer och naglar i jul! Den här adventskalendern från Essie gör det möjligt och innehåller allt du behöver för att göra en manikyr hemma. Den kostar 799 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

5. Cliniques adventskalender med allt du behöver

Mjuka läppar, återfuktad hy och rosiga kinder – allt det kan du få under december med den här adventskalendern. Här gömmer sig 24 produkter från Clinique bakom luckorna, där både smink och hudvård inkluderas. Den kostar 865 kronor och du kan köpa den här.

6. The Body Shops stora adventskalender

The Body Shop släpper varje år flera olika kalendrar i olika storlekar. Den här är den stora varianten och innehåller allt du behöver för att uppdatera badrumsskåpet hemma. Till skillnad från de andra kalendrarna har denna 25 luckor i sig – så du även får en överraskning dagen efter julafton. Den kostar 1 395 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

7. Niveas adventskalender – en budgetfavorit!

Här gömmer sig 24 klassiska produkter från Niveas sortiment – som ger dig en helt ny och komplett hudvårdsrutin. Det bästa? Den kostar bara 499 kronor! Här kan du köpa den.

Läs mer:

Uppdatera barnrummet: 13 fina posters i butik just nu

11 njutbara presenter till nyblivna mamman – som inte är till bebisen