En del av

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har fått en dotter

02 nov, 2022 
Ebba S. Dahlman
Sedan augusti har det varit känt att Agnes Carlsson och Vincent Pontare väntar sitt första gemensamma barn.
Efter Agnes första bilder på gravidmagen kunde Hänt avslöja att deras dotter redan anlänt till världen – och vilket namn hon tilldelats!
Annons
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022Brand logo
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022


Det var i augusti som Roger Pontare avslöjade för Hänt att han ska bli farfar igen, och det inom en snar framtid. Sonen Vincent Pontare och dennes fästmö Agnes Carlsson står alltså inför ett stundande föräldraskap. Vilken lycka!

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, bekräftade Roger för tidningen då.

Berättar om stora beslutet

Agnes Carlsson visar upp gravidmagen

Men det var inte förrän tisdagen, den 1 november, som artistparet själva valde att kommentera gravidlyckan. Då publicerade Agnes nämligen en bildserie i ett inlägg på Instagram, där hon visar upp en stor gravidmage.

Annons

”Livmodern och universum och allt däremellan”, skrev hon intill bilden som senare skulle komma att överösas med gratulationshälsningar från kända profiler och glada fans.

Vincent och Agnes har varit ett par i många år. De har till och med hunnit vara förlovade i snart tio, närmare bestämt sedan år 2013 då Vincent friade till flickvännen.

Något bröllop har ännu inte ägt rum, men paret har nyligen välkomnat sitt första gemensamma barn till världen!

Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu

Agnes Carlssons och Vincent Pontares fina namn på nyfödda dottern

I samband med Agnes gravidavslöjande kunde Hänt också avslöja att det lyckliga paret faktiskt varit föräldrar till en liten dotter i en månads tid redan.

Enligt folkbokföringen föddes dottern den 4 oktober. Hon har dessutom tilldelats namnet Silvia Saga Carlsson. Så fint!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till den lilla familjen (såklart även till farfar Roger) och hoppas att deras första tid i bebisbubblan varit magisk!

Foto: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons