Alla hjärtans dag – 15 fina presenttips till fantastiska mammor och pappor

alla hjärtans dag presenter 2021
8 HÄRLIGA SPA STRAX UTANFÖR STOCKHOLM
Slå på ljud

Kärlekens högtid står för dörren! Vare sig du planerar att fylla bostaden med rosor eller inte fira alls, kan det vara mysigt att skämma bort sin älskade med en gåva.

Överraska din sambo, förälder eller kompis med en fin present för att visa hur mycket hen betyder för dig. Här har vi samlat fina gåvor som garanterat kommer att uppskattas!

Alla hjärtans dag-presenter till henne

Din fru, flickvän, väninna eller mamma förtjänar en riktigt fin kärleksgåva. Här har vi samlat ett gäng kärleksfulla presenter!

Presentbox från Pixi

Presentbox Pixi

Populära märket Pixi har tagit fram en ”Glow-box” med tvättservetter, mud mask, toner och cleanser. En fin gåva till skönhetsälskaren. Köp den här. (länk till butik)

Trendig poster

poster

Gillar din Valentine konst och snygga posters? Välj ett trendigt – men säkert – kort och satsa på en svart-vit poster som passar i alla hem. Denna poster kommer från Designtorget. Köp den här. (länk till butik)

Fin fylla-i-bok

bok Glad

Skriv ner ett kärleksfullt ord på varje tom rad och gör någon du älskar glad! Denna härliga bok hittar du här. (länk till butik)

Massageolja

Massageolja

Vem tackar nej till en massage?
Ingen någonsin! Ge bort en härlig massageolja från Maria Åkerberg och erbjud dig att ge personen en avslappnande massage. Köp massageoljan här. (länk till butik)

Snygga slippers

tofflor

Ett par bekväma, varma och snygga inneskor är en härlig lyx i hemma-vardagen. Kasti studios har skapat ett par stilrena, men samtidigt bekväma skor. Köp dem här. (länk till Åhléns)

Mjukis-set

Hoodie
Mjukisbyxor

Det perfekta mjukis-setet kommer från Bread and boxers. En skön hoodie med matchande byxor får vilken kylig vinterkväll som helst att bli lite mysigare! Hoodien hittar du här. (länk till Åhléns)Byxorna kan du köpa här. (länk till Åhléns)

Doft-pinnar

Doftstickor skog

En vacker gåva till naturälskaren. Släpp in doften av skog med dessa doftpinnar från märket Skandinavisk. Köp dem här. (länk till butik)

Lyxig pyjamas

pyjamas

En lyxig pyjamas i supimabomull gör din älsklings februarimorgnar lite härligare! Finns att köpa här. (länk till Åhléns)

Alla hjärtans dag-gåvor till honom

Skäm bort barnens pappa, din pojkvän eller bästa killkompis med en fin present. Här har vi samlat sju fina förslag!

Mobilskal

mobilskal

Stilrent mobilskal i svart nylon och brunt läder. Finns för flera olika iPhone-modeller. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Rivlakrits

Rivlakrits

Drömmen för lakritsälskaren! Glöm himalayan-salt, rivlakrits är det nya! Krydda maten med svart lakritsrot, direkt vid bordet. Finns att köpa här. (länk till butik)

Ölbryggar-kit

Ölbryggarkit

Ett komplett ölbryggningskit för nybörjaren som vill brygga eget öl hemma. Kitet kommer från Designtorget och innehåller all utrustning och de ingredienser du behöver för att brygga öl. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fika-Klocka

klocka

För den bulltokige pappan, eller för kompisen som behöver fler fika-pauser i jobbstressen! Denna diskreta och stilrena klocka kommer från CHPO. Här kan du köpa den. (länk till Åhléns)

Givande bok

Björn Natthiko Lindeblad

Forne buddhistmunken Björn Natthiko Lindeblads självbiografi toppar boklistorna. Varför inte ge bort en bok som ger tid för reflektion och eftertanke? Här kan du köpa den. (länk till butik)

Snygg Necessär

necessär

Denna gröna necessär från John Henric rymmer mycket och är snygg i resväskan. Här kan du köpa den. (länk till Åhléns)

Pyjamasbyxor

pyjamasbyxor herr

Snygga och stilrena pyjamasbyxor är ett säkert köp som alltid uppskattas. Dessa kommer från Republic 27 och finns att köpa här. (länk till butik)

Mer läsning för dig
Fina presenter till babyshowern som passar både mamma och barn
Roligt pyssel för vuxna – perfekt i karantäntider
15 presenter till barn som är så mycket bättre än prylar

Utvald läsning