En del av

Anna Holmlunds stora längtan efter barn: ”Jag vet inte om det går”

03 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
anna-holmlund-barnlängtan
Efter den svåra olyckan i Italien lever Anna Holmlund med svåra hjärnskador. Men efter stora fysiska framsteg kan hon idag till stor del ta sig fram utan sin rullstol. Nu öppnar hon upp om den stora längtan efter barn.
”Jag vet inte om det går men jag hoppas det”, säger hon.
Annons
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

Den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, kämpar fortfarande med att återfå kontrollen över sin kropp efter den hemska olyckan i italienska Innichen. Hon har gjort stora fysiska framsteg och nu kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol, och jobbar fortfarande hårt med talförmågan.

Numera bor hon i Sundsvall och pluggar på Fornby Folkhögskola i Borlänge, där hon också träffat nya pojkvännen Jocke. Nya flamman valde hon att visa upp på sina sociala medier nyligen, och samtidigt skrev hon:

Annons

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”

Efter det har vi fått ta del av ett par bilder där Anna Holmlund och den nya pojkvännen är på romantiska dejter, och där de tränar ihop. Nedan ser vi en bild från en dejt där de badade kallbad. Brr!

Anna Holmlund: Jag vill gärna ha barn

I en stor intervju med Aftonbladet berättar Anna Holmlund mer om livet idag, och hon berättar även mer om pojkvännen Jocke.

Annons

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon.

Anna berättar även för Aftonbladet att hon trots fortsatt svåra fysiska hinder inte släppt tanken om att en dag skaffa ett barn.

– Jag vet inte om det går, men jag hoppas verkligen det. Jag vill gärna ha barn och kunna vara en bra förälder. Det är verkligen något jag drömmer om.

anna holmlund vill ha barn
Här ser vi Anna och pappa Lars på lite fika i december förra året.

Foto: TT/Instagram

Källa: Aftonbladet

Annons