Anna Holmlunds stora längtan efter barn: ”Jag vet inte om det går”

anna-holmlund-barnlängtan
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste
1:14

Efter reklamen: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

(1:14)

Slå på ljud

Den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, kämpar fortfarande med att återfå kontrollen över sin kropp efter den hemska olyckan i italienska Innichen. Hon har gjort stora fysiska framsteg och nu kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol, och jobbar fortfarande hårt med talförmågan.

Numera bor hon i Sundsvall och pluggar på Fornby Folkhögskola i Borlänge, där hon också träffat nya pojkvännen Jocke. Nya flamman valde hon att visa upp på sina sociala medier nyligen, och samtidigt skrev hon:

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”

Efter det har vi fått ta del av ett par bilder där Anna Holmlund och den nya pojkvännen är på romantiska dejter, och där de tränar ihop. Nedan ser vi en bild från en dejt där de badade kallbad. Brr!

Anna Holmlund: Jag vill gärna ha barn

I en stor intervju med Aftonbladet berättar Anna Holmlund mer om livet idag, och hon berättar även mer om pojkvännen Jocke.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon.

Anna berättar även för Aftonbladet att hon trots fortsatt svåra fysiska hinder inte släppt tanken om att en dag skaffa ett barn.

– Jag vet inte om det går, men jag hoppas verkligen det. Jag vill gärna ha barn och kunna vara en bra förälder. Det är verkligen något jag drömmer om.

anna holmlund vill ha barn

Här ser vi Anna och pappa Lars på lite fika i december förra året.

Foto: TT/Instagram

Källa: Aftonbladet

Mer läsning för dig
Marie Göranzon har två barn – så ser de ut
Barnskådespelarna från Bonusfamiljen har vuxit upp – här är de idag
Klara Doktorow har blivit mamma för tredje gången

Utvald läsning