En del av

Anne Lundberg har två barn – här är Jack och Oscar

30 mar, 2023 
https://image.motherhood.se/image-8596666?imageId=8596666&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Nilsson Larsson

Antikrundans Anne Lundberg har två barn ihop med exet Klas Sundqvist.
Jack och Oscar heter de.

Annons
Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmetBrand logo
Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmet

Journalisten och programledaren Anne Lundberg, 57, är utan tvekan en av Sveriges mest folkkära och omtyckta tv-profiler.

Sedan 2001 rattar hon Antikrundan på SVT, och sedan 2017 Husdrömmar på samma kanal. Hon har blivit utsedd till Årets programledare på Kristallengalan tre gånger: 2008, 2010 och 2011 – och 2009 tog dokumentärprogrammet Himlen kan vänta hem tv-priset.

I år är hon också en av gästerna i Bäst i test!

Under säsongen 2007/2008 vann hon och Johan Wester också På spåret. Duon blev dessutom ett par efter att de träffades i buren, men efter ett tag tog den relationen slut.

Anne Lundbergs Mamma Mia-bröllop

I dag är hon gift med Allan Lindfors. De knöt kärlekens band 2019 under en ceremoni på den grekiska ön Paros.

Annons

– Det blev som ett Mamma mia-bröllop. Det var mycket romantiskt. Vi är ju bägge över 50 och har levt i relationer tidigare och har barn sedan tidigare – så det var en kärleksfest för alla våra familjer från tidigare, för att de skulle få träffas. Och för alla våra vänner. Så tanken var att ge alla våra vänner en kärleksfest, har hon berättat för Expressen.

Barnen heter Jack och Oscar, och de sönerna fick hon tillsammans med exet Klas Sundqvist. De levde ihop i 15 år, och flyttade från Stockholm till Skåne när Jack var ett år och hon bar på Oscar. Men 2008 separerade de.

– Det var ju inte det man tänkt sig - speciellt inte när man startat en familj. Det är klart att idén är att man ska leva tillsammans och få det att fungera livet ut. Det är ett nederlag och en sorg för alla inblandade - för båda de vuxna, och för barnen naturligtvis, har hon sagt till Leva PS!.

Här är Anne Lundbergs barn

Nu har barnen blivit vuxna. Anne Lundberg lägger sällan upp bilder på sönerna, men när minstingen fyllde år häromåret lade hon upp en grattishälsning på Instagram.

Annons

”Liten har blivit stor. Grattis på din dag Oscar”, skrev hon då.

Och likadant när äldsta sonen fyllde:

”Hurra bästa Jack Sundqvist Lundberg”, skrev hon när Jack fyllde år och delade en bild på honom som liten och en som stor.

Foto: TT

Annons