Babygym: Här är våra favoriter och tips på hur du gör ett själv

babaygym i trä

Redan när bebisen är någon månad kan man börja använda ett babygym för att stimulera barnets finmotorik och koordination. En färdig variant i trä eller DIY, vad väljer du?

Ett babygym används för att stimulera bebisens sinnen och finmotorik. Det ger också en chans för dig som förälder att lägga ifrån dig bebisen för en liten stund, men självklart samtidigt som du har barnet under uppsikt!

Babygym i trä

Ett babygym i plast och polyester vill allt färre ha till sina bebisar, numera efterfrågas babygym i naturliga material som trä och ekologisk bomull. Som tur är hänger marknaden med, här är några riktigt fina favoriter.

rainbow gym från Baby shop

Vad sägs till exempel om det här drömiga gymmet från Stoy med regnbågar och moln? Du hittar det här.

Babygym från Åhlens

Eller det här stilrena babygymet i dansk design som hjälper till att stimulera barnets alla sinnen och motorik. Du hittar det här. (reklamlänk från Adtraction)

Babygym från Babyshop

Samma princip i det här babygymet i ljust trä från Stoy, du hittar det här.

Babygym DIY

Men ibland är det både roligare, billigare och finare att göra det själv. Aningen bygger man ett helt från grunden, eller så köper man en enkel ställning att utgå från. Bara att addera leksaker efter smak, tycke och bebisens ålder.

Babygym från Åhlens

Den här babygymet i vitt trä kommer från Kids Concept och bygger på att du själv väljer och byter ut leksakerna. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

Babygym från Babyshpå

Precis som det här gymmet från Buddy & Hope i ljust trä. Du hittar det här.

TV: Så vet du om ditt barn är extrovert
1:20

Efter reklamen: TV: Så vet du om ditt barn är extrovert

(1:20)

Mer läsning för dig

Gravidkudde: Så använder du den på bästa sätt

Höstskor för barn — 10 foträta shoppingtips