En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Babygym: Här är våra favoriter och tips på hur du gör ett själv

08 sep, 2021 
Emilie Josephson Dalhamn
babaygym i trä
Redan när bebisen är någon månad kan man börja använda ett babygym för att stimulera barnets finmotorik och koordination. En färdig variant i trä eller DIY, vad väljer du?
Annons

Ett babygym används för att stimulera bebisens sinnen och finmotorik. Det ger också en chans för dig som förälder att lägga ifrån dig bebisen för en liten stund, men självklart samtidigt som du har barnet under uppsikt!

Babygym i trä

Ett babygym i plast och polyester vill allt färre ha till sina bebisar, numera efterfrågas babygym i naturliga material som trä och ekologisk bomull. Som tur är hänger marknaden med, här är några riktigt fina favoriter.

rainbow gym från Baby shop

Vad sägs till exempel om det här drömiga gymmet från Stoy med regnbågar och moln? Du hittar det här.

Annons
Babygym från Åhlens

Eller det här stilrena babygymet i dansk design som hjälper till att stimulera barnets alla sinnen och motorik. Du hittar det här. (reklamlänk)

Babygym från Babyshop

Samma princip i det här babygymet i ljust trä från Stoy, du hittar det här.

Annons

Babygym DIY

Men ibland är det både roligare, billigare och finare att göra det själv. Aningen bygger man ett helt från grunden, eller så köper man en enkel ställning att utgå från. Bara att addera leksaker efter smak, tycke och bebisens ålder.

Babygym från Åhlens

Den här babygymet i vitt trä kommer från Kids Concept och bygger på att du själv väljer och byter ut leksakerna. Du hittar det här (reklamlänk).

Babygym från Babyshpå

Precis som det här gymmet från Buddy & Hope i ljust trä. Du hittar det här.

TV: Så vet du om ditt barn är extrovertBrand logo
TV: Så vet du om ditt barn är extrovert
Annons